Aktywne Wpisy
Kagernak +168
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
brazowooka_eS +411
Wiem, że dla niektórych to totalna bezbecja, ale dla mnie filmy typu Naga B--ń, Szklanką po łapkach, Sciągany, Czy leci z Nami pilot? to mega filmy, na których miałam kiedyś totalny ubaw i nawet dzisiaj potrafią dalej mnie rozśmieszyć xD
Jaki czołg jest najlepszy na grę w tierach 4,5,6 ale żeby wszystko nim przebijać i mieć jako taką szybkostrzelność? BEZ czitów pokroju amunicji premium bo mnie nie stać, w ogóle to skąd ci ludzie mają hajs na nią ja p------e wszyscy, wszyscy tym strzelają ლ(ಠ_ಠ ლ)
Gram teraz kv-1 + 85mm i nawet spoko, mam swoją taktykę czasem działa czasem nie, chowam się za innymi dużymi czołgami i czekam aż przeciwnik zacznie do nich strzelać, lub wykorzystuje mniejsze czołgi jako przynętę.
Nie chce wyższych tierów bo parę razy mnie losowało do 7 i tam to dopiero rak był, k---a wszyscy kampią na respie i tylko piszą go spot.
jest tez m6 ktory ma dobry pancerz ale ciezko mi powiedziec jakie dzialo.
z medów masz cromwella ktory ma dobra mobilnosc ale srednia pena i celnosc.
e2 jumbo ma wiecej pancerza niz tiger 1 wiec fajnie sie n--------a z 6 tierami i nizej.
ta skoda 6 tier tez podobno fajna jest
z td masz
na 6 masz su-100 z 122mm zajebisty czolg. badziej taki brawler niz krzakowy n----------z bo tam celnosc jest ziemniaczana troche.
at8? pena dobra i rof ale same pudlo to jest straszne padło
kumpel zachwalał jacksona. ta 90mm wyglada niezle
Wszystko zależy od tego jaki styl gry preferujesz. Jeśli nie przeszkadza Ci kampienie w 2-3 linii, to osobiście polecam linię niemieckich TD'ków. Wspomniany już wyżej przez @Mufann Pz. Sfl. IVc jest całkiem w porządku, ale literalnie jest papierowy, więc musisz się nastawić na ostrożną grę, więc żarówka, perki na
@Tankerek: Większość czołgów jest papierowa. A pancerne pojazdy są powolne i po 1-2k bitew ma się ich dosyć. Więc to niewielka wada o ile cammo, mobilność i celność na przyzwoitym poziomie. Fajnie gdy jeszcze ma penetrację i zasięg widzenia :D
Ja najlepiej bawię się szybkimi TD. Gra nimi jest chyba najmniej losowa.