Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
1. Przygotuj się merytorycznie do uczestnictwa na wykopie. Najlepiej Youtube. Znajdz dobrego guru politycznego, najlepiej #korwin i uwierz we wszystko co mówi.
2. Pamiętaj że jak powie Ci jakąś teorię to nie weryfikuj jej, brzmi spójnie i logicznie, trafia w jakąś Twoją intuicję? WYSTARCZY! Nie ma nic gorszego niż weryfikacja z rzeczywistością, to wymysł lewaków. W ogóle sceptycyzm jest lewacki.
3. Jak nie polityka, to zawsze może być jakieś film o spiskach że wszyscy się mylą, a prawda jest ukryta, naturalne terapie, zapomniane ziółka i witaminki, szczepionki powodujące autyzm, kreacjonizm. A Wy jesteście tymi wyjątkowymi ludźmi którzy poznali ukrytą prawdę a inni to debile.
Ewentualnie #libertarianizm który pokaże Ci jedyną słuszną drogę wolności w życiu za którą umrzesz!!! A pokój pomalujesz sobie na żółto i czarno. WOLNOŚĆ czujesz to? Żaden tata czy mama nie będzie już Ci mówił jak żyć, jak wydawać własne pieniądze!!! Albo kieszonkowe!!!
4. Teraz już przechodzimy do Wykopu. Najważniejsza zasada, czytamy tylko tytuły znalezisk a nie całe artykuły! Jeśli pasuje do tego co naopowiadali nam na youtube, to umacniamy swoje teorię w głowie i wykopujemy. Mamy rację a na wykopie świadomi ludzie znajdują dowody na naszą rację, czyż nie wspaniale?
5. Wykopujemy wszystko co dobrze mówi o świętej nieskazitelnej Polsce, podtrzymujemy wszystkie narodowe mity bo jesteśmy wyjątkowi.
6. Wykopujemy wszystko co źle mówi o obcych i wrogach. Ich nie lubimy więc jak tytuł mówi że zrobili coś złego to natychmiastowy wykop! Utrwalamy się w naszej racji.
7. Nie ma nic ciekawego w prawdzie, ważne żeby była moja racja. Po co ryzykować, a jeśli prawda okaże się odstająca od twierdzeń które mamy w głowie a które sprzedał nam nasz guru na YouTubie? Źle się żyje z myślą że mogło się nie mieć racji.
8. Nigdy nie pytaj o źródła.
9. Minusuj jeśli ktoś ma inne zdanie niż Twoje.
#wykop #polityka #neuropa
a gdzie jest miejsce na smieszne obrazki się pytam kur..?
@Udowodnij_albo_zamilcz: Nieśmiało zapytam - jaka jest zatem Twoim zdaniem funkcja plus/minus?