Aktywne Wpisy

#usa #takaprawda
Teraz się okazuje że baba lepsza niż pomarańczowa małpa.
Konfederaci nie wstydźcie się przyznajcie racje (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Teraz się okazuje że baba lepsza niż pomarańczowa małpa.
Konfederaci nie wstydźcie się przyznajcie racje (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: Kamala_Harris_Vice_Presidential_Portrait_(cropped)
Pobierz
pq18 +1
Za którego trenera graliśmy najprzyjemniejszy dla oka futbol?
- Probierz 13.1% (18)
- Michniewicz 12.4% (17)
- Brzęczek 74.5% (102)

Trochę się wzruszyłem. Od dawna komponuję melodie na gitarze. Od jakichś 6 lat chyba. Dziś przysiadłem i usiadłem do kompozycji sprzed 5 lat - nagranej na beznadziejnej gitarze (Durango ftw), na beznadziejnym mikrofonie - link do niej wrzucam na końcu postu. Nagrałem ten motyw raz jeszcze, tym razem na nieco lepszym sprzęcie i tak mnie coś w środku ruszyło... Wiele razy myślałem, by rzucić wiosło w kąt, ale teraz czuję rodzaj pewnej dumy. Przetrwałem te wszystkie trudne momenty, wciąż gram i jestem coraz lepszy w czymś, co sprawia mi największą w życiu radość. Wciąż jestem daleko do realizacji swoich muzycznych ambicji i marzeń, ale... kto wie co będzie za następne 5 lat :)
Oryginalne nagranie: http://gustawn.wrzuta.pl/audio/0N0HFmbBaKR/tonight
1. Nauka - ja się nie uczę utworów, znam może 20/30 piosenek na pamięć. Na codzień odpalam sobie jakieś moje klimaty i po prostu dogrywam sobie lub staram się ze słuchu grać ten kawałek. Wstawiam przykład utworu, do którego gra mi się rewewlacyjnie, można do niego grać i jakieś wstawki i partię wokalną a nawet udawać publiczność lub zagrać solówkę.
Tylko uprzedzam - nad niektórymi staram się trochę bardziej, nad innymi trochę mniej
jak można korzystać z audacity? ja rozumiem że wszyscy od niego zaczynają ale on nadaje sie tylko i wyłącznie do ucinania dzwonków. Każdą kompozycje powinno sie tworzyć w DAWie
źródło: comment_4HEiMZ7oPNXfwFSzPCwIJ2qPysrWKavZ.jpg
Pobierz