Aktywne Wpisy

wykop +162
Drodzy Wykopowicze! 🌷🐣
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam przede wszystkim spokoju i radości – tej prawdziwej, płynącej z bycia razem, śmiechu przy wspólnym stole i chwil, które zostają z nami na długo. Niech ten czas pozwoli Wam złapać oddech, nabrać dobrej energii i spojrzeć na wszystko z nową perspektywą.
Dziękujemy, że jesteście częścią tej wyjątkowej Społeczności i tworzycie miejsce pełne energii, pomysłów i wspólnego działania.
Wesołych
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam przede wszystkim spokoju i radości – tej prawdziwej, płynącej z bycia razem, śmiechu przy wspólnym stole i chwil, które zostają z nami na długo. Niech ten czas pozwoli Wam złapać oddech, nabrać dobrej energii i spojrzeć na wszystko z nową perspektywą.
Dziękujemy, że jesteście częścią tej wyjątkowej Społeczności i tworzycie miejsce pełne energii, pomysłów i wspólnego działania.
Wesołych
źródło: Wielkanoc
Pobierz
jaxonxst +171
Zajebiste przeżycie na całe życie, bo pierwszy raz byłem w TV, ale niestety żółci mistrzami nie zostali. Przynajmniej atmosfera była super 😁
#awanturaokase
#awanturaokase
źródło: temp_file7626979497140518677
Pobierz

Cześć mireczki !
Bardzo dawno mnie tu nie było, a to ze względu na czas, który ostatnio całymi dniami spędzam w pracy. Ale nadszedł weekend i stwierdziłem, że muszę odpocząć i wrzucić również coś wam. Obiecałem o ile ktoś pamięta wrzut mojego prototypu do przetestowania dla was. A więc, żeby nie było pracuję nad nim ! Mechaniki mam już gotowe sterowanie, skrypty itd. Ale buduje własnie 3 pierwsze sceny gry ( bez menu i ui ( ͡° ͜ʖ ͡°) ), w których będziecie mogli pokolei poteścić sterowanie, rzucanie czarów, i atak na AI. Dziś dopiero skończyłem pierwszą scene, która ma za zadanie wprowadzic gracza i pokazać użycie podstawowego skilla mojej postaci stan na dzisiaj taki :
Komentarz usunięty przez moderatora
@applicattura: W sensie ?? Te partcle rakiety itd bedzie zamieniane na pewno
@loginek0: Siemanko C# i unity mireczku
@admund: Baza jest kupna (grafiki pod ground i drzewa) platformy, drugie plany czy tez dodatki na drzewa malowane przeze mnie particle mieszane kupne i moje wlasne postac moja bd jeszxze dopieszczana
Podobna sceneria :D