Aktywne Wpisy
Kagernak +293
Może wygra Trump, może Harris, ale żadna z tych opcji nie zmienia faktu, że ceny w polskim gastro to jakiś k---a żart...
#usa
#usa
#raportzpanstwasrodka Ania kioskarka wyhaczyla topik na bazarku i oooo ale swietny, oglada, zachwycona a Magda z tylu zawstydzona bo ona by mogla max to na jedno ramie zalozyc i kompletnie zmieszana odwraca glowe ogladajac jakies meskie dresy bo ewidentnie tez by chciala moc ogladac rzeczy w rozmiarze normalnej kobiety:) a ta Ania jest chyba od niej 6 lat starsza....
Gdyby była to prawda i byłyby tego dowody.to nie ryzykowano by z takim rozmachem podrabiania faktów i dowodów , .
Pokazywano by te rzekomą zgodę na współpracę , donosy napisane i pokwitowania na branie pieniędzy ...wystarczy .
Do tego by dodano sprytną rozjaśniającą pisemną argumentację i wystarczy .
Tam naprawdę pracowali wybitni fachowcy. I nie popełnili by takiego błędu ..
1].Nie było mojej zgody na współpracę 2].nie dałem się złamać 3].nie popełniłem żadnego donosu 4].nie brałem pieniędzy.
Uwierzcie wreszcie mnie , a nie SB i wtedy pomyślmy wspólnie jak Oni to przekonywująco zrobili .ale zrobili ,ale zrobili..
Komentarz usunięty przez autora
Panie, kłamiesz pan jak najęty. Przecież dokumenty będą upublicznione jutro o12:00. Po co się pan szamoczesz ?
Komentarz usunięty przez moderatora
@lechwalesa: Całkiem mocno, całkiem mocno Pan współpracował i to od czasów swojej służby wojskowej w Koszalinie po koniec swojej kadencji jako Prezydent RP.
Komentarz usunięty przez moderatora