Wpis z mikrobloga

Doszedłem dziś do wniosku że strasznie mi brakuje bliskości drugiej osoby, dziewczyny i to takiej normalnej (nie miałem szczęścia co do ich normalności). Nie chodzi mi tutaj o seksy (zawsze są rączusie) tylko po prostu o taką bliskość drugiej osoby. Wiem, wiem wyjście z piwnicy to jedyne rozwiązanie. Jak widać nie tylko baba bez bolca dostaje pirdolca, chłop też może dostać pirdolca (jakoby to nie brzmiało).

#originalcharacter #randomanimeshit
k.....u - Doszedłem dziś do wniosku że strasznie mi brakuje bliskości drugiej osoby, ...

źródło: comment_gQE9YUSTNH1tUVJIo2TR8RTLbrzOE2GC.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kurokaeru: Spoko, w swoim czasie się znajdzie odpowiednia osoba, ale nie warto szukać na siłę ;) A czasem łatwiej jest się wygadać obcym osobom niż jakiemuś kumplowi czy przyjaciółce.
  • Odpowiedz
@Nataniel_PL: zainteresowania no problemo, bycie ciekawym to nie mnie oceniać, robienie rzeczy które się robi zespołowo ... nie bardzo lubię tłoków, wyjście do sklepu jest dla mnie koszmarem ba wyjście do fryzjera jest męczące.
  • Odpowiedz
@kurokaeru: rozumiem w sumie, sam na wykopiwie właśnie siedzę i się boję do kogokolwiek zagadać bo sami obcy xD

Ja swoją (a w sumie to wszystkie swoje dziewczyny, zarówno byłe jak i "tę jedyną") poznałem przez harcerstwo, ale ten etap w życiu chyba Cię ominął :D

Fajne dziewczyny można poznać na konwentach, o ile kogoś jarają te klimaty... badoo było spoko póki umożliwiało szukanie po zainteresowaniach, teraz się raczej do
  • Odpowiedz