Wpis z mikrobloga

Ech, popełniłem błąd, pojechałem obejrzeć auto w komisie, sprawdziłem na wiele różnych sposobów i stwierdzam, że biorę. Koleś przedstawia mi fakturę, a tam bardzo zaniżona cena samochodu. Trzeba szukać dalej... a straconego czasu nie odzyskam. Teraz będę się o takie rzeczy pytał telefonicznie od razu. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#samochody #gorzkiezale
  • 9
@Matius_: no oczywiscie. jak trafisz na typowego handlarza to przez telefon obieca Ci wszystko co bedziesz chcial, normalka - wychodza z zalozenia, ze jak juz zmarnujesz x kasy na wycieczki, to wieksze prawdopodobienstwo, ze kupisz auto pomimo wiekszych lub mniejszych niedociagniec.
@szaremyszki: tak, tak. jakby wszyscy mieli handlarzy po pysku lac za klamstwa, to juz raczej wielu by ich po ziemi nie chodzilo.
@szaremyszki: nie #!$%@?, nie potrafie rozmawiac przez telefon. 3/4 handlarzy to oszusci i taki jest moral tej historii, a Ty juz sie laskawie ode mnie #!$%@? i #!$%@? ich po ryjach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Matius_: szukalem kiedys taniego auta dla kogoś tam i znalazlem cena trochę zawyzona ale stan dobry wszystko git na miejscu okazuje się ze do ceny trzeba jeszcze 1500 doliczyc
januszbiznesu :/

zanizanie ceny to norma.