Czy ktoś próbował CM10.1 VJ Jelly Bean 4.2.2 v6.2 na #htcdesire? Wszystko na tym chodzi? zdziwiłbym się, ale kusi...
Jak działa #a2sd? Czy podobnie jak w przypadku D2EXT X-PART wszystkie aplikacje będę mogły lądować na karcie sd? I nie chodzi mi oczywiście tylko o dane. W desire bowiem na apki jest dużo za mało miejsca. Chodzi o wszytko! #pytaniedoeksperta #android #romy #root
@przemek6085: ok, a co jeżeli chodzi o a2sd i d2ext x-part? Nie jestem w temacie a potrzebuję miejsca. Wiesz jak działa dokładnie ten a2sd? Mam teraz s2ext x-part ale na miui 2.3.30 i wszystko na sd ląduje.
@goromadska: Jeśli wszystko dasz na kartę to raczej tylko odnośniki będą w pamięci telefonu czyli pare kb. Ale ostrożnie trzeba z dawaniem wszystkiego na sd jak ma się ją lipną ;)
@przemek6085: ok, a co jeżeli chodzi o a2sd i d2ext x-part? Nie jestem w temacie a potrzebuję miejsca. Wiesz jak działa dokładnie ten a2sd? Mam teraz s2ext x-part ale na miui 2.3.30 i wszystko na sd ląduje.
@goromadska: GP zaktualizowało się do najnowszego jakoś niedawno. Wcześniej była wersja z paczki gapps bo stockowe w romie czasami nie banglały, może coś się zmieniło w najnowszym wydaniu, bo ja instalowałem z wydania około początku kwietnia ;)
@goromadska: Aplikacje sprawdzają po wersji andka a nie jaki sprzęt jest :) Spotkałem się jedynie z tym, że mam za nowy soft, ale wystarczyło zgłosić wydawcy appki żeby sobie zaznaczył, że appka jest kompatybilna z najnowszym andkiem. Ostatni przykład Miboa od T-mobile krzyczała, że za nowy soft, napisałem do nich i po paru dniach już spokojnie mogłem zainstalować :}
@goromadska: Pewnie jak mnie lenistwo nie pokona w końcu zrobię, ale na razie mi się nie chce :D
Panie instalacja całego romu 5-10min, konfiguracja max 30 minut jeśli wcześniej miałeś przynajmniej andka 4.1 więc pójdziesz spać wcześniej niż myślisz ;]
Jak działa #a2sd? Czy podobnie jak w przypadku D2EXT X-PART wszystkie aplikacje będę mogły lądować na karcie sd? I nie chodzi mi oczywiście tylko o dane. W desire bowiem na apki jest dużo za mało miejsca. Chodzi o wszytko! #pytaniedoeksperta #android #romy #root
tu wątek na xda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2070704
@goromadska: myślę, że jeśli w wątku autor nie pisze nic o postępach itp., tzn. że wszystko działa ;)
Podgląd live na kamerze szwankuje ale nie zauważyłem by odbijało się to na jakości zdjęć bo tez mało ich robię telefonem ;]
No i jak z wydajnością? testowałeś np miui 2.3.30 i porównywałeś do tego?
Cykłem teraz i produkt wyjściowy okejkowy
@goromadska: nie, w tym się nie orientuję ;p
Important
Panie instalacja całego romu 5-10min, konfiguracja max 30 minut jeśli wcześniej miałeś przynajmniej andka 4.1 więc pójdziesz spać wcześniej niż myślisz ;]
Jak z 2.3.7 to 2h godzinki max ogarniania ;)
4.2.2 czy 4.1.2? hmm