Aktywne Wpisy
Xefirex +194
Afera że strzałami ostrzegawczymi całkiem nieźle pokazuje jak zepsuta jest debata publiczna. Nie mamy właściwie żadnych szczegółowych informacji, strzał ostrzegawczy mógł być oddany w całkowicie naganny sposób, w całkowicie złym czasie, no powodów działań prokuratury mogło być mnóstwo. Jak mawiają kasy samoobsługowe w biedrze: potrzebne informacje.
Tymczasem strony sporu politycznego już zajęły stanowiska bojowe. Że to zabieg PiSu przed wyborami, że tygrys do dymisji (xd), że państwo nie działa. Podciąga się do
Tymczasem strony sporu politycznego już zajęły stanowiska bojowe. Że to zabieg PiSu przed wyborami, że tygrys do dymisji (xd), że państwo nie działa. Podciąga się do
Hej, sytuacja tego typu:
Rok temu zalalem swojego MSI (specyfikacja ponizej) cola, zostal oddany do czyszczenia i naprawy ale okazalo sie, ze cala plyta do wymiany - wowczas nie bylo mnie stac na taki manewr, a dzis moze sprawy wygladaja inaczej. Reszta bangla.
MSI GE70
i5-3210M
Intel HM76 Express Chipset
NVIDIA GeForce GTX 660M
Pytanie:
jaki moze byc koszt wymiany tej plyty? czy jest sens to robic?
#naprawalaptopow #zalanylaptop #zachcialomisiecocacoli
1. #wykopjointclub
2. spakuj laptopa do plecaka
3. spakuj niedokrecona kole do plecaka ( #wykopjointclub ;) )
4. plecak na plecach, schyl sie zawiazac buta
5. ????
6. glowa oblana cola, laptop zalany
ps. coli nie pije od tamtego czasu, powaga xD
@palladni: ogólnie nie wiem na ile cola jest szkodliwa ale na 100% wiem że na zęby bardzo, od ponad roku nie piję i nagle koniec z wizytami u dentysty, oczywiście u mnie to kwestia słabych zębów, innych na pewno tak mocno nie rusza.
wczesniej duzo tego nie pilem, ale zdarzalo sie