Wpis z mikrobloga

@skew: niby skiny nie grają
ale ta skrzynka dla mnie to jest porażka jedynie Glock USP i bizon fajny
i czekam aż dadzą k---a hyperbeasta na wszystko bo na to się zapowiada ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Rivon: są dwa typy ludzi z tego co zaobserwowałem. Jedni lubią skiny które wymieniłeś, inni mówią że to najgorsze z kolekcji :D. Według mnie tylko AK, AWP i Nova godne uwagi
  • Odpowiedz
@Adams_GA: AK ujdzie w tłumie, m4a4 to jest porażka jak desert strike (szarobury skin), a awp jest ładne, ale kurde różowe nie pasuje ni w ząb i tyle
nie gram ze skinami, ale lubie sobie je pooglądać w necie żeby zobaczyć jak kreatywni potrafią być ludzie
  • Odpowiedz
@skew: Tak to jest jak skiny Valve wybiera po znajomości ( ͡° ʖ̯ ͡°) W warsztacie jest tyle super skinów, nie wierzę, że nic ładniejszego nie mogli wybrać. To M4 to przesada kompletna.
  • Odpowiedz
@donOGR: w warsztacie jest mnóstwo skinów które biją na głowę wszystkie aktualne, ale widocznie jakiś powód mają że nie daja takich wyróżniajacych się..
  • Odpowiedz
@Wirtuoz: Tłumaczyli to kiedyś, że wybierają różne, by spodobały się jak największemu gronu osób.

Jedni wolą kolorowe, zmieniające całkowicie wygląd broni (np. M4A4 Deszcz Kul)
Inni wolą subtelne, zmieniające tylko szczegóły, grawerowanie (np. Ak-47 Kartel)

• Odpowiedz