Wpis z mikrobloga

Mireczki i Mirabelki! Pomożecie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Poszukuję drukarki do 400 zł. Co w tej cenie będzie rozsądniejszym wyborem? Atramentowa czy laserowa? Jakie marki, modele? Dodam jeszcze, że wystarczy mi czarny wydruk; skaner nie jest wymagany. Dzięki za przydatne informacje i wskazówki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#drukarki #kupujzwykopem #pomocy #cebuladeals
  • 37
  • Odpowiedz
  • 0
@miros501: Nie znam się, ale mam drukarkę z serii Ink Advantage od HP i jestem bardzo zadowolony. Tanie oryginalne tusze, szybki i ładny wydruk.
  • Odpowiedz
@miros501: Też ostatnio męczyłem się z zakupem drukarki. Weź coś z HP laserjet, kupiłem hp laserjet p1102w ok 4 mc temu, tanie zamienniki tonerów, jestem bardzo zadowolony.
  • Odpowiedz
@miros501: @miros501: jeśli tylko wydruk mono to laser, ale na rany..... Nie p1102 bo to chlebaczek na kilkadziesiąt tysięcy stron a toner tani ale bardzo małowydajny... Jeśli już to seria p2xxx. Albo nieduży atrament z serii pro...
  • Odpowiedz
@miros501: brother j100/j105(ten wyzszy ma wifi dodatkowo) ma czarny pojemnik z tuszem o pojemnosci 48ml(!!!) a oryginał kosztuje 29 zł, tańszej atramentówki nie ma
  • Odpowiedz
  • 0
@miros501: Nie wiem jak z dostępnością i ceną ale kilka lat temu dostałem Samsung ML 1660 i jak na razie działa wyśmienicie, tonera jeszcze nie wymieniałem ;)
  • Odpowiedz