Wpis z mikrobloga

Jako nowy lokator jednej z piwnic, postuluję o zniesienie PZ na ich terenie. Po co właściwie PZ na terenie korytarzy?
#mirkots
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kot_jarka: @yeloneck: spodziewam się, że gdybyśmy zostawili brak PZ na korytarzach piwnic, to skończyłoby się tak, że co chwilę po schodach przy Pirogu pojawialiby się panowie z czaszkami :P. Jak chcecie to zablokować? Bo ja pomysłu nie mam póki co.
  • Odpowiedz
@marahin: albo przenieść piwnice pod jakiś inny budynek czy coś, bo tak to na prawdę trochę wybrakowane te domki jak nie można sobie przed nimi postać zregenerować manę lub postawić summona do treningu.
  • Odpowiedz
@yeloneck: tak, z PZem to jest rozwiązanie, owszem. Trochę głupio :) nie będzie jak uciec, jak ktoś walnie kogoś (nawet przypadkiem), to się pół depo zleci :D. Ale jeśli taka jest wola graczy to nie widzę przeciwwskazań. Teraz tylko wołać @huffy. I nie złośćcie się na nią, serio. Robi co może, tak zresztą jak i ja.
  • Odpowiedz
@marahin: Rozumiem, ale jednak wypadałoby udzielić odpowiedzi, dlaczego ten PZ nie zostanie zniesiony, a nie obrażać się na to, że gracze znowu coś chcą. Wszystko można załatwić, a odpowiedź "Nie, bo nie" jest trochę nie na miejscu.
  • Odpowiedz
@yeloneck: musisz pamiętać też, że jesteśmy - jak sam nawet regulamin mówi! - ludźmi z internetów. Mamy lepsze i gorsze dni. @huffy może być po prostu zmęczona i przez to takie odpowiedzi daje - nie wiem, ale z tego co dzisiaj zamieniliśmy kilka słów po powrocie z zajęć wiem, że chce żeby wszystko było O K na serwerze, żeby bylo grywalnie i aby gracze byli zadowoleni. Może ma do
  • Odpowiedz
@marahin: Ok, ale tutaj rzuciłem tylko ideę, którą poparli inni mieszkańcy piwnicy, więc nawet jeśli ma coś do mnie, niech nie wkłada swoich osobistych wycieczek i nie urządza zemsty na mnie, nie dające tego, co jest jednak dobrym pomysłem i inni też przychylili się do mojej prośby. Może mnie nie lubić, średnio mnie to interesuje, ale jeśli pomysł jest dobry, niech rozpatrzy sam pomysł, nie twórcę.
  • Odpowiedz
@yeloneck: zgadzam się. To co napisałem to tylko jedna z tez, bo tak jak mówię: nie jestem @huffy :) Ale z tego co sam doświadczyłem przy zabawie z #mirkots - momentami człowiek jest zły i zmęczony i potrafi zareagować inaczej, niż zachowałby się normalnie.
  • Odpowiedz
@marahin: wiadomo, tez nie piszę tego, żeby Was obrazić. Teraz jak tak dużo mieszkań jest w Piwnicy to już w ogóle będzie fajnie bez PZ. W tej chwili życia tam nie ma, bo skillować się nie da itp. Bez Pz'a sąsiedzi będą stać na korytarzach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@yeloneck: @marahin: Ale ja nie odpowiedziałam patrząc na to czy pytającego lubię czy nie. Odpowiedź była jasna - nie będzie nam braku pz ze względu na wojny i huncenie ludzi pod depo. Pomijając jeszcze blokowanie tych malutkich korytarze przez stada monków i skillujących na nich. To jest część całego budynku, część czepo, od początku miała pz i pz mieć będzie. Taki był pomysł autora, ja się na to
  • Odpowiedz
@Huffy: ja widziałem PZ przed zakupem, dlatego teraz pisałem o jego zniesienie. Przecież jeśli zniesiecie PZ to nagle nie pojawi się tam fala monków, bez przesady. Ludzie już mają miejscówki na skillowanie w okolicach depo. Na dole to nie ma sensu, dla osób innych niż mieszkańcy Piwnicy, bo wyjście 2 piętra wyżej kasuje monki, więc jakaś wizyta w depo po jedzenie, czy cokolwiek nie ma sensu.
  • Odpowiedz
@Huffy: ja osobiście przychylam się prośbie @yeloneck. Obiektywnie podchodząc wygodnie jest korzystać z braku PZ przy domku - inne domki coś takiego mają. Widzę w tym dobre strony. Owszem, mogą być problemy z monkami, ale są też inne korytarze przez które (chyba) można przejść. Myślę, że to dobry pomysł.
  • Odpowiedz
@Huffy: + to co własnie napisał @yeloneck: w sumie myślę, że mało kto będzie korzystał tam z monków, bo potrzeba kupienia żarcia / czegokolwiek => wyjście na piętro wyżej => skasowanie monków.
  • Odpowiedz