Mireczki, nawiązując do tego wpisu - przemyślałem swoje zachowanie i postanowiłem coś z tym zrobić.
Jako, że społeczność mirko uznała, że Pluton to jednak planeta ( #popularnaopinia ) i jego brak na ścianie to zniewaga dla tego małego ciała niebieskiego oraz kosmiczna poprawność polityczna (a z kosmiczną poprawnością staram się walczyć!), uznałem, że najlepiej będzie go powiesić obok swoich większych sióstr i braci. Jednakże nie mogąc tak drastycznie zmieniać swojego podejścia (nadal uważam, że #plutontopodplaneta), uznałem, że w Panteonie Planet nie znajdzie się już dla niego miejsce! Niestety musi się z tym pogodzić a im szybciej to zrobi, tym lepiej dla niego i dla jego popleczników ( ͡°͜ʖ͡°)
Pluton zawisł więc na Odległych Rubieżach ( ͡º͜ʖ͡º), tam, gdzie nikt nie będzie mu przeszkadzał, nikt nie będzie go wytykał palcami i nikt nie będzie mu mówił, czy jest planetą, czy podplanetą! Niech sobie tam spokojnie egzystuje i czeka na lepsze jutro.
Jako, że społeczność mirko uznała, że Pluton to jednak planeta ( #popularnaopinia ) i jego brak na ścianie to zniewaga dla tego małego ciała niebieskiego oraz kosmiczna poprawność polityczna (a z kosmiczną poprawnością staram się walczyć!), uznałem, że najlepiej będzie go powiesić obok swoich większych sióstr i braci. Jednakże nie mogąc tak drastycznie zmieniać swojego podejścia (nadal uważam, że #plutontopodplaneta), uznałem, że w Panteonie Planet nie znajdzie się już dla niego miejsce! Niestety musi się z tym pogodzić a im szybciej to zrobi, tym lepiej dla niego i dla jego popleczników ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pluton zawisł więc na Odległych Rubieżach ( ͡º ͜ʖ͡º), tam, gdzie nikt nie będzie mu przeszkadzał, nikt nie będzie go wytykał palcami i nikt nie będzie mu mówił, czy jest planetą, czy podplanetą! Niech sobie tam spokojnie egzystuje i czeka na lepsze jutro.
#kosmos #kosmosboners #diy #zrobtosam #planety #pluton #plutontoplanetatakzostalemwychowany #heheszki
Wołam też kilka mam nadzieję zainteresowanych osób (zawołałbym plusujących smutnego Plutona ale to 443 osoby...)