Wpis z mikrobloga

Nie wiem czy wiecie ale Biedronka od jakiegoś czasu poszukuje ekspertów do testowania produktów. Paczki oczywiście nie są tak duże i porządne jak w przypadku #streetcom o którym kilka razy pisałam ale zawsze możliwość przetestowania pełnowartościowych produktów.
Ja załapałam się do pierwszego, dodam zdjęcie jak przyjdzie paczka :)
Zalogować może się przez ich stronę tu: www.testujemy.biedronka.pl lub prześlijcie mi Waszego maila a wyśle Wam zaproszenie a dostanę kilka dodatkowych punktów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#cebuladeals #zadarmo
CurlyHairGirl - Nie wiem czy wiecie ale Biedronka od jakiegoś czasu poszukuje ekspert...

źródło: comment_AVSKD8eqeG9T1WXFysv8xkCeatKp1h2S.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CurlyHairGirl: Ogólnie nie mój klimat. Dostałem 5 paczek herbat po 10 sztuk w paczce i miałem ocenić je ale jakoś żadna mi nie smakowała. Jak potem się okazało do sprzedaży wprowadzili tą najgorszą. To samo ze świeczkami. Takie bezzapachowe dla mnie. Kupuje czasem świeczkę w ikei To czuje ten zapach a te były takie dziwne. Jedna potem była w sprzedaży.
  • Odpowiedz
Ooo, teraz trzeba jakiś wywód napisać. Dobrze! Najbliższe kilka jakie wrzucę to będą "Sprawdzam czy to sprawdzacied czy to losowo z automatu idzie.". Sprawdzimy za kilka miesięcy :-D
  • Odpowiedz