@Adams_GA: żeby nie skłamać, przeszedłem single a w online pograłem przez pięć minut, są lepsze gry online i gta nie jest żadnym wyznacznikiem dla mnie. Jak chcę pograć grę online to gram w Destiny a nie gta
@liqui6: no tak, to ogromne doświadczenie zdecydowanie uprawnia do wypowiadania się xD Napady, aktualizacje, coraz to nowe misje, nowe samochody, bronie itd. to bez znaczenia. Pozdro
@bub20: Zalezy czy cie wciagnie, ja nie gralem ani razu z jedna znajoma osoba, tym bardziej z kims kto mowil po polsku, a musze przyznac ze tryb online w gta to jeden z glownych powodow dla ktorych wlaczam konsole. Ludzi jest duzo, rzeczy do robienia tez, zwlaszcza jesli ktos bedzie gral pierwszy raz. Polecam najpierw zrobic singla, a potem wskoczyc do multi.
@bub20: jak nie masz ziomków do grania online, to słabiutko. single nudzi się. znajdzki nie cieszą tak jak w San Andreas. online tutaj jest najważniejsze mimo, że to dodatek.
@kajojekb: są dwie mirkowe, ale w nich nic się nie dzieje. Grand Theft Wypok i Tylko Mirko. Jeśli grasz w online, to zapraszam do znajomych, PSN: silentdigg
Jeśli nie mam ziomków z ps4 to opyla mi się gta 5 kupić? Bo w sumie za te dwie stówki to ja dwa batelfieldy kupię i drivecluba xD
@liqui6: lol proszę Cię. Online w GTA to jest to po co się kupuje tę grę, oczywiście singiel singlem ale mimo wszystko online jest o wiele lepsze
@liqui6: no tak, to ogromne doświadczenie zdecydowanie uprawnia do wypowiadania się xD Napady, aktualizacje, coraz to nowe misje, nowe samochody, bronie itd. to bez znaczenia. Pozdro
Ze mna bylo tak, ze te wszystkie misje, napady,
PSN ID: pilaczek
Jeśli grasz w online, to zapraszam do znajomych, PSN: silentdigg