Aktywne Wpisy
snickers111a +542
Japierdyle, wczoraj odkryłem że różowa mnie zdradza i innemu typowi pisze że go kocha. Po 4 latach związku i mieszkania razem. Różowa przyszła do mnie zapłakana jaj jej pokazałem dowód i obiecała że zerwie z typem kontakt a że to przez gorszy okres w naszym związku. I po tym powiedziała że jedzie do rodzinnego domu. Wiecie co? Pojechałem pierwszym pociągiem pod jej rodzinny dom i nie zgadniecie XD jej auta tam nie
wezsepigulke +363
Mój National Insurance Number jest za stary, żebym mógł go używać do potwierdzenia adresu(firmy niektóre chca list nie starszy niż 3 miesiące, więc potrzebuje by mi wysłali nowy. No I tu jest problem. Internet przerzuca, by do nich dzwonić, a jak się do nich dzwoni to przerzucają na internet.
Może ktoś coś takiego załatwiał I wie którym kanałem trzeba uderzać, by ten numer uzyskać(powtarzam - numer mam, potrzebuje by po prostu jeszcze raz wysłali mi ten liścik)?
Dzięki z góry
Komentarz usunięty przez autora
@quit13: dowód + najlepiej list potwierdzający od landlorda, że mieszkasz(wystarczy na kartce napisać, że landlord wynajmuje Ci pokój/mieszkanie pod tym adresem i tyle). Powinno przejść.