Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +486
Wolam wszystkich plusujacych ten wpis.
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Plusuja Ci co nigdy nie wzięli nic na raty oraz nie mieli nigdy pozyczki. Oczywiście pomijam kredyty typu zakup mieszkania.
#ekonomia #finanse #finanseosobiste #oszczedzanie #kredyt
#ekonomia #finanse #finanseosobiste #oszczedzanie #kredyt
Jeżeli tak to chyba czas na jakąś listę.
1. eRlak
#lodznaorlik
2. mirek-bloger
@erlak:
Dzwoniłem wczoraj i powiedzieli, że niestety nie ma wolnego terminu w czwartek. Jednak ktoś tam ma na kilka tygodni wpisane i ostatnio ich nie było, przedzwońcie jutro, bo ja mam sporo spraw do załatwienia i mogę zapomnieć. ( 716 49 64 )
@bbr247: spytaj, ja na 20 bym się pisał
@bbr247: Dla mnie 20 też w porządku, w tym tygodniu mogę praktycznie w każdym dzień wieczorem.
http://www.mosir.lodz.pl/index.php/wydarzenia/aktualnosci/258-sale-gimnastyczne-w-szkolach tyle, że jestem w pracy i nie mogę obdzwonić, ani nie wiem jak tam z warunkami
@bbr247
@mirek-bloger:
@TheRealPiental:
@absoladoo:
@Alter_Ego:
@KuwbuJ:
@bbr247:
@Emptyhuman:
wstępnie zarezerwowałem na 23:30 (pierwsza wolna godzina..) na chks na kosynierow gdyńskich. 140pln za godzinę.