@SirBlake: No popatrz pan, nie miałem pojęcia że rozwalając Trybunał Konstytucyjny, PiS tak naprawdę działał na rzecz liberalizmu - od teraz wiążącej wykładni konstytucji dokonywać będą wybrane przez strony sądy arbitrażowe, a nie jakiś państwowy moloch. Bardzo wolnościowe!
@SirBlake: tyyy, faktycznie... jutro zwalnianiam się z korporoboty, za ostatnia wypłatę kupuje parówki i za 2 lata wykupuje wypok.pl i całą moderację w ręce #neuropa oddaje.
@SirBlake: tyyy, faktycznie... jutro zwalnianiam się z korporoboty, za ostatnia wypłatę kupuje parówki i za 2 lata wykupuje wypok.pl i całą moderację w ręce #neuropa oddaje.
@Goofas: Zniszczy cie podatek od hipermarketów.( ͡°͜ʖ͡°)
@SirBlake: mirko to właśnie zbiór takich idiotów jak ty. Taki z ciebie politolog i finansista to moze idz zapisz sie do partii, zostań posłem a nie wymądrzasz sie na jakiejś stronie w internecie
#mandat #policja #bagiety ja #!$%@?, dostałem mandat 2500 zł za jazdę na rowerze po alkoholu. 500 m do domu, 3 kieliszki wina 0,6%…. Nie da się tego odrobić w kamieniołomach lub coś z tym innego zrobić? Można odroczyć lub raty?
W dupach nam się poprzewraca od tego liberalizmu XD
#4konserwy #neuropa #bekazpisu #bekazprawakow #heheszki #polityka
[Potrzebne źródło]
Co za bełkot... Jesteś pewien, że to prawdziwa wypowiedź?
@Merdis: Odrobinę przeredagowana, ale co do treści niestety prawdziwa - od 00:20:50.
Odjazd pisowskich propagandystów robi się coraz bardziej karykaturalny.
@Goofas: Zniszczy cie podatek od hipermarketów.( ͡° ͜ʖ ͡°)