Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +752
Przez ośmiorniczki za 120 zł upadł poprzedni rząd, bo elektorat się #!$%@?ł.
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już

chemikorganik +50
Nowoczesne osiedle deweloperskie. #wroclaw #patologiazewsi #mieszkaniedeweloperskie #narkotykizawszespoko

http://www.wykop.pl/wpis/16542905/mirabelki-i-mireczki-kolejne-rozdajo-z-mojej-stron/
czyli 2dniowy wyjazd do Łeby wygrywa użytkownik
PAMPARAMPAMPAM
@Tercolio
Proszę się zgłosić na pw :3
Wszystkim innym życzę udanego wieczoru walentynkowego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@withoutSmallGarden
Tak do 23.30
Wzywam @SpalamTo @RadoN @zntk @fdev0XR1HB6ybxRJ45 @Turysta10 @janoosh @NiesmiesznyPan
Komentarz usunięty przez autora
Piękne konto rozwijane od 2010 roku.
Polecam @Vanatox super #rozdajo do tego ładnie mi wszystko wytłumaczył bo nie zakapowałem jednej rzeczy :-D
Pozdrawiam rozdającego i tego co docelowo wygrał