Aktywne Wpisy

Volantie 0
Mirki mam takie pytanie. Otoz dziecko znajomego jechalo na rowerze i sie wywalilo na nim, ale tak nieforutnnie spadl ze porysował obok auto
Ale do rzeczy. To nie bylo sportowe auto ferrari tylko zwykłe leciwe 15-letnie Renault. Rysa ma dlugosc okolo 17cm, widac ja ale no bez przesady.
Kto wg was powinien oplacic szkode? (juz pomijając ze to tylko glupia rysa) #dzieci #biznes #inflacja #pieniadze #samochody #prawojazdy
Ale do rzeczy. To nie bylo sportowe auto ferrari tylko zwykłe leciwe 15-letnie Renault. Rysa ma dlugosc okolo 17cm, widac ja ale no bez przesady.
Kto wg was powinien oplacic szkode? (juz pomijając ze to tylko glupia rysa) #dzieci #biznes #inflacja #pieniadze #samochody #prawojazdy
Kto powinien ponosić koszt?
- rodzice dziecka 94.9% (2370)
- wlasciciel auta 3.6% (89)
- polowa wlasciciel auta, polowa rodzice 1.5% (38)

InnyWymiar90 +45
Sobotnie #pokazmorde

Ci co używają Link2SD. Przeniosłem aplikacje na SD.
Po aktualizacji tychże aplikacji (Facebook, Insta, Messenger) nie chcą działać.
Mam na pulpicie/home screen ikony ale appki nie działają.
Też tak mieliście? #pytanie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie wszystkie dane ci przenosi na SD. Za pomocą apki Link2SD mozesz wszystko przeniesc.
Co to za karta pamięci? Jaka klasa?
Wiem że fsck nie sprawi że automagicznie wszystko się naprawi, ale można zobaczyć czy system plików nie został uszkodzony.
Jeszcze taka trywialna rzecz. Tamta partycja nie jest przepełniona? Co pokazuje terminal (jako root) po wpisaniu polecenia
df -h?partycja nie ma prawa być przepełniona bo aplikacje się normalnie przenoszą, problem jest gdy się automatycznie aktualizują
partycja ma 8 GB
Może Link2SD gdzieś napotkał problem.
Polecenia cd i ls -l raczej w zupełności wystarczą.