Aktywne Wpisy
Bardamu +25
To chyba oficjalny następca Calibry i E36 dzisiejszych trzydziestoletnich singli. Tańszy niż Polo w podstawowej konfiguracji z salonu, ale wygląda bogato. Obowiązkowo krótka tablica, żółte kierunkowskazy, po dzwonie i szkodzie całkowitej z USA oraz stickerem z nickiem z insta na bocznej szybie.
#mustang #motoryzacja #
#mustang #motoryzacja #
Krzewiciel_prawdy +509
Mirabelki i Mireczki moje kochane.
19 marca, czyli mniej więcej 100 dni temu mój wpis o cenach #kakao polubiło wielu z Was.
Oryginał tutaj: https://wykop.pl/wpis/75505317/ceny-kakao-jak-juz-wspominalem-wywalilo-obecna-cen
Obiecałem, że periodycznie dam znać jak wygląda sytuacja na tym rynku. Ot, proste, wykopowe porównanko z jakich ta społeczność zawsze słynie. Krzywda nikomu się nie dzieje.
19 marca, czyli mniej więcej 100 dni temu mój wpis o cenach #kakao polubiło wielu z Was.
Oryginał tutaj: https://wykop.pl/wpis/75505317/ceny-kakao-jak-juz-wspominalem-wywalilo-obecna-cen
Obiecałem, że periodycznie dam znać jak wygląda sytuacja na tym rynku. Ot, proste, wykopowe porównanko z jakich ta społeczność zawsze słynie. Krzywda nikomu się nie dzieje.
nawet na najprostsze pytanie.
w jednym wątku ktoś poprosił o zamianę csv na json w php i wyśmiewanie hehehe php hehehehe
a np tu kolega zapytał się JAK UŻYWAĆ RAMEK W HTML i nawet na tak banalne pytanie no jak #!$%@? z 1 strony tutoriala z 1999 nie dostał odpowiedzi
Jak ktoś nie ogarnia google'a czy najprostszej książki nie powinien zabierać się za tworzenie czegoś swojego..
z jednej strony śmiejecie się z elektrody a teraz wysyłasz ludzi do
Jak ktoś nie potrafi ogarnąć takich rzeczy nie ma co szukać miejsca w świecie programowania, bo sam
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
ale gościu nie szukał miejsca w świecie programowania tylko poprosił o pomoc dla młodszego brata...........
Komentarz usunięty przez autora
@lukasz1985m: dostaniesz linka i pytanie będzie "duplicate of ..." tak czy siak ludzie pomagają zamiast tylko szydzić
@bubafed: jakoś nie widzę wpisów "hej kolego zły tag użyłeś" tylko szydera max
@lukasz1985m: ale musiałeś tam #!$%@?ć
jak nie zadajesz tam pytań źle sformatowanych i "ile to 2+2" albo "rozwiążcie to za mnie" albo "czemu to nie działa" i ściana kodu to nie ma szans żebyś został tam tak zjechany
sorry ale SO to jest wzór web 2.0 dla mnie. goście tam na proste odpowiedzi potrafią
To jest portal ze śmiesznymi obrazkami a tag #programowanie to jeden z milionów tematów jaki się tu przewija.
To tak jakbyś się dziwił ,że na elektrodzie ktoś szydzi z powodu wrzucenia postu na temat szydełkowania.
Wykop to nie jest portal ekspercki z rangami za pomoc w konkretnej dziedzinie
chcesz być #!$%@? #!$%@?? śmiało bądź.
Bardzo często jest tak ,że ktoś zadaje pytanie a odpowiadający robi w zasadzie to co sam pytający mógł zrobić czyli poszukać w google czy dokumentacji