Aktywne Wpisy
ali_baba +317
DonGebels +59
Ktoś wie jak dokładnie działają ci #frajerzyzmlm ?
Mają swoją platformę do inwestowania? Czy to obojętnie jaka platforma, a oni po wykupieniu jakiegoś pakietu wysyłają co kupować? Grają tylko na wzrosty, czy na spadki też? Giełda, czy tylko krypto? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi...
#kryptowaluty #gielda
Mają swoją platformę do inwestowania? Czy to obojętnie jaka platforma, a oni po wykupieniu jakiegoś pakietu wysyłają co kupować? Grają tylko na wzrosty, czy na spadki też? Giełda, czy tylko krypto? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi...
#kryptowaluty #gielda
- Tutaj małe FAQ i zasady ligi.
Małe info dot. organizacji:
- Oficjalną klasyfikacje punktową podam po tym rajdzie (jeszcze nie zdecydowałem, zobaczymy jak będzie wyglądać frekwencja.)
- Ankieta dot. klasy na rajd Szwecji będzie w przyszłym tygodniu. Zakładam że w okolicach środy.
- Zaraz po zakończeniu Monte poleci jeden odcinek Szwecji w losowej klasie. Można to traktować jako odcinek testowy. ;)
- Zapraszam do zapisywania się do spamlisty - będę w niej informował o najważniejszych sprawach ligi.
Tymczasem wyniki z rajdu testowego.
A poniżej tabelka z wszystkimi informacjami dot. tej rundy.
Powodzenia Panowie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dirtleague #dirtrally #grajzwykopem
pytanie/uwaga: Dlaczego po 1 i przed ostatnim OS jest serwis? Wg mnie trochę to dziwne
Ja po waszych relacjach jechałem wczoraj tak, jakbym jajka przewoził :D Jeden odcinek powoli, ale czysto, drugi trochę szybciej, na trzecim mnie obróciło i się męczyłem, żeby auto zawrócić (wąsko tam jak cholera). Od tego obrotu znów jechałem ostrożniej, czyli wolniej :)