Wpis z mikrobloga

Liga w DiRT Rally rozpoczęta!

- Tutaj małe FAQ i zasady ligi.

Małe info dot. organizacji:
- Oficjalną klasyfikacje punktową podam po tym rajdzie (jeszcze nie zdecydowałem, zobaczymy jak będzie wyglądać frekwencja.)
- Ankieta dot. klasy na rajd Szwecji będzie w przyszłym tygodniu. Zakładam że w okolicach środy.
- Zaraz po zakończeniu Monte poleci jeden odcinek Szwecji w losowej klasie. Można to traktować jako odcinek testowy. ;)
- Zapraszam do zapisywania się do spamlisty - będę w niej informował o najważniejszych sprawach ligi.

Tymczasem wyniki z rajdu testowego.

A poniżej tabelka z wszystkimi informacjami dot. tej rundy.

Powodzenia Panowie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#dirtleague #dirtrally #grajzwykopem
zacmiony - Liga w DiRT Rally rozpoczęta!

- Tutaj małe FAQ i zasady ligi.

Małe i...

źródło: comment_qMkQiRN6YKBTSd743H6JmuNHNHFhBht5.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
@RealAKP: co się stało? na dirtgame.com widzę twój czas po czwartym oesie, a po piątym już nie- wypadłeś? Dziwna ta strona jakaś- pokazuje, że po piątym oesie @lawicko (który prowadził od samego początku) nagle ma 10 minut straty...rozumiem, że to jakieś przekłamanie?
  • Odpowiedz
@chuckd: Na drugim OS miałem dzwona z zaparkowanymi samochodami :D No a potem to już z górki poszło, kilka razy lądowałem poza mapą i w tłumie publiczności :D Niestety, może następnym razem pójdzie lepiej, ten rajd nie należy do moich ulubionych :)
  • Odpowiedz
@MaksymMaksymowicz: To takie moje widzimisie. Pierwszy to taki nocny prolog, który można iść odważniej, dlatego, ze jest zaraz serwis. A ostatni, to będzie prawdopodobnie Power Stage - zależy w sumie od mojego lenistwa, wklepywania i obliczania czasów z tego odcinka. :)
  • Odpowiedz
@RealAKP: Ale się odrodziłeś! Brawo! A jak to się stało, że wcześniej nie było twoich czasów z dalszych odcinków? Tam nie ma serwisu- byłeś cały czas w grze, czy jak? :) Tak czy inaczej- oglądam czasy i podziwiam...
  • Odpowiedz
@chuckd: Namówiłeś mnie, żeby spróbować jeszcze raz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pierwsze odcinki szły mi jak złoto, ale chyba naliczał mi karę za to, że je powtarzam (bo wcześniej wyszedłem przez alt+F4), bo mimo super jazdy wszędzie jestem ostatni :P Na 5. odcinku jechałem już normalnie i czas naliczony jest tez normalnie. No ale szczęście nie trwało długo, zaliczyłem dzwona i niedługo po tym, znowu wyleciałem
  • Odpowiedz
@RealAKP: Nie wiedziałem, że tak można. Czyli co- jedziesz odcinki od nowa, ale system coś dolicza do osiągniętego czasu? Coś w stylu Rally2? ;)
Ja po waszych relacjach jechałem wczoraj tak, jakbym jajka przewoził :D Jeden odcinek powoli, ale czysto, drugi trochę szybciej, na trzecim mnie obróciło i się męczyłem, żeby auto zawrócić (wąsko tam jak cholera). Od tego obrotu znów jechałem ostrożniej, czyli wolniej :)
  • Odpowiedz