#pokazkota #siersciuch No dzis troche ogarnialem piwnice. Kot ktory przychodzi do nas od ponad roku, byl zapchlony, chudy. Zalozylismy mu obroze bakteriobujcza, i karmimy go zarciem z puchy, potrafi zjesc jedna dziennie. Dalismy mu imie kocur, no i reaguje :D
@Grezerr: no to jest fighter, mam w domu 2 kotki, boja sie go jak ognia, zreszta czesto przychodzi caly podrapany. Czasem przychodzi jeden czarny norweski lesny i zaczynaja sie wojny w ogrodzie.... Jest naprawde waleczny :)
Fajnie w końcu posłuchać posła przy władzy który nie jest pisowskim npc i nie serwuje nijakich pierdów byle nie wyjść poza oficjalny komunikatt partii. Cieszy równie ledwo skrywany ból dupy Mazurka ( ͡º͜ʖ͡º)
#wybory #zakaz handlu naprawde ludzie mieszkający w wielkich osrodkach miejskich spędzają czas w niedzielę w markecie? Serio, tak juz wszystko poszlo do przodu. Ja zawsze cenie sobie spacer, wypoczynek, spotkanie z kims. Widac mam wiejskue korzenie.
No dzis troche ogarnialem piwnice.
Kot ktory przychodzi do nas od ponad roku, byl zapchlony, chudy. Zalozylismy mu obroze bakteriobujcza, i karmimy go zarciem z puchy, potrafi zjesc jedna dziennie.
Dalismy mu imie kocur, no i reaguje :D
@PMV_Norway: Boli...
Ma wygląd bojowego sierściucha
Czasem przychodzi jeden czarny norweski lesny i zaczynaja sie wojny w ogrodzie....
Jest naprawde waleczny :)