Aktywne Wpisy
R_O_T_T_E_N +330
dexter-morgan +135
Aktualizacja portfela #gielda
2020 w marcu kupione za 20 tys zl akcje spółek naftowych. Potem dokupiłem trochę Tesli i wrzuciłem dodatkowe 160 tys w naftę 2 mc temu.
Miałem sprzedawać ale dalej czekam na milion.
2020 w marcu kupione za 20 tys zl akcje spółek naftowych. Potem dokupiłem trochę Tesli i wrzuciłem dodatkowe 160 tys w naftę 2 mc temu.
Miałem sprzedawać ale dalej czekam na milion.
Zjazd ateistów:
Po przywitaniu wszyscy ateiści poszli pogrozić Bogu, pokazać jak sobie świetnie radzą bez niego. Wszyscy skaczą jak najwyżej krzycząc: "Boże, Ty #!$%@?, Nic nam nie zrobisz, #!$%@? Ci w dupę!" itp. Tylko jeden facet siedzi na kamieniu i czyta gazetę. Podchodzi do niego przewodniczący zjazdu i pyta:
- A czemu Pan nie bluzga na Boga?
- Bo w niego po prostu nie wierzę.
Komentarz usunięty przez moderatora
LOL jak powiem np: "Odynie, #!$%@? nic mi nie zrobisz" to oznacza, że gdzieś w środku w niego wierze bądź jestem gorszy od osoby, której temat Odyna nie interesuję? Logika gimbokatolików mnie #!$%@?
To by znaczyło że albo masz coś z głową że rozmawiasz z kimś i w niego nie wierzysz, albo w niego wierzysz, wybierz sobie opcję :)
Chyba nie wiesz, jak mysli ateista. On do słów obrażających boga(jakiegokolwiek) nie przywiązuje większej uwagi. Mogę sobie nazwać boga #!$%@? albo i nie, to dla mnie nic nie znaczy.
usuń konto
to katolicy raczej rozmawiają z kims kogo na oczy nie widzieli:) tak jak wspomniałem; ateista z bogiem nie rozmawia, traktuje wszystko związane z religią z przymrużeniem oka. Logika nie ma tu nic do rzeczy
Jeden wielki LOL
@AdrianKam: Niby czemu mam przechlapane? Wolę znać prawdę, niż wierzyć w rzeczy, które są wymyślone. Żyję tu i teraz, nic więcej mi nie jest potrzebne.
Dużo wierzących pyta mnie "jaki masz sens życia jeśli nie wierzysz w życie wieczne?". Otóż życie nie ma