@mirko_chat: Ta raz na niego wszedłem dałem żart i dostałem bana to podziękuję xD Admini maja kija w dupie. Tym bardziej ze elita wykopowa mogła pisać co chciała, ale weszła zielonka i ban xD
@Mirko: Aha, a moderatorzy to użytkownicy mirko? Super bezstronnosc, mod kogoś nie lubi to może dać bana. Super czat xD Ja dostałem bana na głównym od ciebie (mirko chat) chociaż twoi bordowi cumple mogli sobie wyzywać dla heheszkow. Ja napisałem to zielonka dupa cicho i ban xD
@Nevertheless: Pójdź do jakiejś grupki ludzi w prawdziwym życiu, których ledwo co znasz i zacznij z nich heheszkować. Ciekawe jak długo wytrzymasz bez "bana". O to w tym chodzi, że musisz gdzieś trochę posiedzieć, poznać ludzi i wtedy będziesz wiedział, co w danej grupie można lub nie.
@WhitePolishWolf: No na głównym kanale chyba, nie pamiętam o co chodziło, ale dużo ludzi było. Każdy heheszkowal i zaczęło się lekkie wyzwanie. Jednak wstawianie lenny face'ow na końcu zdania dało znać adminowi że to są heheszki. Ja napisałem coś w stylu "(nick kolegi) ty kur*o :D" i dostałem bana xD A wszedłem tam raptem kilka razy. Ale nawet nic nie pisałem bo nie wchodzę na takie czaty i szkoda mi czasu.
Podajcie jeden sensowny argument dlaczego każdy nie powinien mieć gruza tylkonapędowego do upalania w zimie i w deszczu? Nikt nie poda bo nie ma takiego argumentu
#pytanie #walentynki
@Nevertheless: Każdy kanał ma innych moderatorów. Jak na jednym kanale nie akceptują Twoich żartów, idź na inny albo załóż swój.
Ja dostałem bana na głównym od ciebie (mirko chat) chociaż twoi bordowi cumple mogli sobie wyzywać dla heheszkow. Ja napisałem to zielonka dupa cicho i ban xD
@mirko_chat
Komentarz usunięty przez autora