@whysooseriouss: Powiem Ci że to zależy od pory dnia - jak na nocnej ktoś wrzuci to faktycznie jest więcej zakopów, ale w godzinach okołopowrotnych ze szkoły (po 14 do mniej więcej 21) kresy.pl i inne tego typu portale mają duże poparcie wykopujących ( ͡°͜ʖ͡°)
@MarianoaItaliano: Dawno przestałem się łudzić że tylko dzieciaki to wykopują, duża część to ludzie w teorii dorośli, mający jakąś swoją wymyśloną teorię na temat rzeczywistości. I dolicz jeszcze płatną bojówkę która na pewno tu jest i wykopuje co trzeba ( ͡°͜ʖ͡°)
@Wincyj1338: A wiesz że ja też jestem #4konserwy, tylko bardziej w stronę #liberalizmgospodarczy czego PiS jest zaprzeczeniem totalnym ;) Wolałem chyba spam Korwinem, Kolonko i Cejrowskim niż PiSem ;)
@Wincyj1338: Pewnie że można znaleźć, ale powody zakopów są czasami absurdalne. Jakkolwiek ''Nie nadaje się'' bym jeszcze zrozumiał, tak '' Informacja nieprawdziwa'' brzmi przekomicznie przy niektórych znaleziskach :>
duża ilość kuców Korwina to konserwy i jedyne czego chcieli to konserwy w rządzie więc sa podjarani.
@Wincyj1338: Ano właśnie. Wskazuje to nieznacznie na to że co niektóre tzw ''kuce od Korwina'' mają zerowe pojęcie o gospodarce i liczy się tylko to
@MarianoaItaliano: Przyjdzie jeszcze taki czas, że Gazeta będzie na wypoku szeroko uważana za medium "niezależne", "obiektywne" i "anty-systemowe", dajmy tylko PiSowi trochę czasu, lel.
Choć z drugiej strony wolałbym nie doczekać tego momentu - bo obawiam się, że padnę na zawał od nagłego ataku turbo-lewackiej-śmiechawki.
@siodemkaxx: Z tym się zgodzę. Gazeta swoje za uszami ma, ale w porównaniu do tych obrzydliwych gadzinówek... cóż, żadnego "porównania" tutaj w zasadzie nie ma, to dwa totalnie różne światy - z jednej strony mniej lub bardziej (w zależności od tematu i okoliczności) niezależna i obiektywna Gazeta, z drugiej anty-niezależne i anty-obiektywne, totalnie zakłamane "media", których jedynym celem jest szerzenie Dobrej Nowiny o najcudowniejszej partii na świecie.
@MarianoaItaliano: gdyby gazeta wyborcza dodała taki artykuł to bym sam wykopał, ale najczęściej jest tam gównocontent, który ma na celu obrażać PiS, narodowców albo kościół, także możesz sobie spisać to wszystko na kartkę, zwinąć w rulonik i wsadzić w najbardziej erogenną część ciała użytkowników spod tagu #neuropa
kresy.pl - ''Polska leży w Azji''
= wykop, instant płomień, główna, #pis minusuje lewaków i komentarze zaprzeczające że tak nie jest
niezalezna.pl ''Polacy kochają Kaczyńskiego, masowe wiece poparcia organizowane w całym kraju !''
= wykop, instant płomień, główna, miód na serca #pis !
parezja.pl - ''Polacy wylądowali na Księżycu''
= wykop, instant płomień, główna, minusujemy lewaków bo parezja.pl to rzetelne źródło
gazeta.pl - ''Stolicą Polski jest Warszawa''
= zakop, #informacjanieprawdziwa, co za lewak to wymyślił a gazeta.pl to kłamie i manipuluje( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #takaprawda, wołam #4konserwy i #neuropa
Komentarz usunięty przez autora
@MarianoaItaliano: Dawno przestałem się łudzić że tylko dzieciaki to wykopują, duża część to ludzie w teorii dorośli, mający jakąś swoją wymyśloną teorię na temat rzeczywistości. I dolicz jeszcze płatną bojówkę która na pewno tu jest i wykopuje co trzeba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wincyj1338: Ano właśnie. Wskazuje to nieznacznie na to że co niektóre tzw ''kuce od Korwina'' mają zerowe pojęcie o gospodarce i liczy się tylko to
Choć z drugiej strony wolałbym nie doczekać tego momentu - bo obawiam się, że padnę na zawał od nagłego ataku turbo-lewackiej-śmiechawki.
Komentarz usunięty przez moderatora
W słynącej z obiektywności
@MarianoaItaliano: jako były kuc powiedziałbym, że nieznajomość ekonomii jest nawet wymagana ;)
Jak poszedłem na 2 kierunek na ekonomię to po pół roku się wyleczyłem z korwinizmu :)