Czy coś ze mną nie tak, jeśli po dostaniu mejla z firmy w której będę mieć praktyki pierwsze co zrobiłem, to zacząłem stalkować wszystkich pozostałych odbiorców, a dopiero potem przeczytałem jego treść? o.O
@stasiusoyka: w firmie zajmującej się szkoleniami z zakresu business english i soft skills. I tak najbardziej jaram się końcówką mejla:
"I would also like to make this clear: at the beginning this will be a part-time project for all of us but, when it starts to work, I fully expect to organise full-time positions and salaries."
Jakby to wypaliło, to zajebiście, praktyki z możliwością przyszłego zatrudnienia, rozmowę miałem z (chyba) szefem
@szaqal: nie widać? Przecież uporczywie zachowuję się jak gimbus, trolluję, staram się na siłę być śmieszkiem-studentem, do tego wyglądam na 16 lat nawet jak się nie golę.
Skąd Ty żeś wytrzasnął, że ja dojrzalszy i starszy jestem? :D
#stalkujo #studbaza
W sumie poza mną są 3 dziewczyny, więc chyba #mokrysenbordo #tylewygrac :P
"I would also like to make this clear: at the beginning this will be a part-time project for all of us but, when it starts to work, I fully expect to organise full-time positions and salaries."
Jakby to wypaliło, to zajebiście, praktyki z możliwością przyszłego zatrudnienia, rozmowę miałem z (chyba) szefem
Skąd Ty żeś wytrzasnął, że ja dojrzalszy i starszy jestem? :D
No młody jeszcze jestem, na szczęście C: