Wpis z mikrobloga

@xDawidMx:

jak sie uda go złapać to nie będzie miał łatwego życia

w sensie ale ja go #!$%@? nienawidze tego #!$%@? śmiecia moje wirtualne nieistniejące przedmioty z głupawej gierki!!111

Oczywiście gównotuber jak zwykle nie rozumie, że prawo nie jest i nie powinno być po to, żeby komuś #!$%@?ć, a żeby dać przykład dla innych, a przez to utrzymywać porządek. No ale niee, niee, przedmiociki najważniejsze.
@yahoomlody: Nie skradziono mu skinów, tylko włamano się na prywatne konto bankowe i okradziono je. Może ty byś się nie przejął jakby ciebie ktoś okradł, bo jedyna kasa jaką masz to kieszonkowe od mamy. On zarabia więcej niż wszyscy "hejterzy" z tego posta, więc mógł się tym przejąć. To jaki content robi nie ma żadnego znaczenia, okradziono go z jego własnych oszczędności. A jeśli chodzi o skiny, to ludzie którzy zarabiają
@Knax: cholera, żona mu za cicho płakała i byłem przekonany, że powiedziała "pieniądze za skiny" i myślałem, że nawet w takiej poważnej sytuacji nie wychodzi ze swojej śmiesznej udawanej roli złej żony co opieprza męża za openingi

a nazywaj mnie sobie hejterem, przecież izak ma w dupie mnie i to co mówię i póki leci mu naprawdę gruby hajs od dzieciaków to myślisz, że on się przejmuje w ogóle kilkoma ludźmi
izaka można nie lubić z wielu powodów; sam go nawet kiedyś oglądałem, ale potem się trochę #!$%@?ł i mnie do siebie odrzuca (mimo wcześniejszej sympatii), jednak źle się stało - nikt z nas nie chciałby zostać okradziony

ale mnie #!$%@?ła ta ku#wa, jego żona; i jeszcze jej pseudo płacz na końcu ( ͡ ͜ʖ ͡)