Aktywne Wpisy
DiscoPoloinfo +57
Czy WonerS naprawdę wydał fortunę na swój najnowszy look? 💸 Ceny jego ubrań zwalają z nóg! Jak myślicie, ile kosztowała cała stylizacja? 🤔
https://disco-polo.info/woners---najlepiej-ubrana-gwiazda-mlodego-pokolenia-sprawdz-luksusowe-marki-i-ceny-jego-stylizacji-opadna-wam-szczeki
https://disco-polo.info/woners---najlepiej-ubrana-gwiazda-mlodego-pokolenia-sprawdz-luksusowe-marki-i-ceny-jego-stylizacji-opadna-wam-szczeki
Iskaryota +330
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Tak oto będzie wyglądać łazienka która remontuje.
@bombelaz: @Waleczny_Kalafior: Dzisiaj pralki są ciche, można prać też w nocy i wtedy hałas nie przeszkadza. Jak przeszkadza wygląd pralki to można wybrać model do zabudowy.
I to nie jest tak samo jakby zamontować wannę w kuchni czy kibel w przedpokoju, nie wiem skąd wziąłeś takie totalnie oderwane od rzeczywistości porównanie.
@vind: Już dawno ustaliliśmy, że mówimy o mieszkaniu w bloku, tam nie ma miejsca w piwnicy i nie ma pomieszczeń gospodarczych.
i wiem, że to nie Twój projekt, tylko wykonujesz. Tak sobie psioczę :P
Może ty, ja mówię ogólnie. Nie każde mieszkanie w budynku wielorodzinnym to 40metrowa źle zaprojektowana klitka, w większości jest miejsce na rzeczy gospodarcze jak pralka odkurzacz itp.
Nic, rozumiem przyzwyczajenie.
Trochę się w takim razie wtrącasz w rozmowę nie do końca wiedząc o co chodzi. Wcześniej było powiedziane: " prawilne to se może być jak masz p-------y dom. Halo, tutaj ziemia i polskie blokowe klity ;) i trzeba sobie radzić.
Dlatego podałem różne możliwe miejsca do ustawienia pralki.
Nie porównuję tylko wymieniam różne urządzenia gospodarcze. Swoją drogą aż takiej wielkiej różnicy nie ma.
U mnie w mieszkaniu również nie było dostępu do wody i kanalizacji - ale dla chcącego nic trudnego, już jest. Poza tym wspominałem wcześniej o tym że nie każde mieszkanie jest niepraktycznie zorganizowane/zaprojektowane.
@vind: No spoko, miejsca oczywiście są różne. Ale tylko jedno ma DLA MNIE sens. I w zasadzie ta cała dyskusja jest o niczym, nie masz szans zmienić mojego podejścia, bo jest typowo subiektywne i oparte na własnych przyzwyczajeniach.
Zgadzam się, że: dla chcącego nic trudnego, różne mieszkania są różnie zaprojektowane (chociaż jeśli jest zaprojektowane z pralką w kuchni, to nie jest to dobry projekt WEDŁUG MNIE), oczywiście każdy może urządzić się po swojemu.