@marahin Poważnie oficjalnie start serwera o 6 rano? Chyba że otwieramy serwer na Japonie, bo w Osace jest właśnie 15 godzina.
Po to cały tydzień ankiet, szukania sposobu na wyrównanie szans dla Mirków po resecie, żeby teraz otworzyć serwer dla 50 osób, gdzie w popołudniowym szczycie jest 150-200... Przed resetem każdy mógł sobie zwiedzić fajne miejscówki dla low lvl(jest już ich całkiem sporo), później wspólne otwarcie popołudniem dla PRZEWAŻAJĄCEJ WIĘKSZOSĆI graczy, walka o exp, kasę na domki i bycie lepszym. Przecież to nawet już #nocnazmiana nie zagra, bo pójdzie spać po pracy.
@kot1003: osobiście też nie rozumiem braku konkretnej godziny, my mieliśmy kumpla który nas w nocy wybudził, ale tak, to bez sensu - kto chciał wystartować z przewagą to musiał zarwać nocke.
@kot1003: Daj spokój. Te osoby które zarwały nocke żeby wystartować wcześniej i tak by zwykłym graczom odjechały. Na jedno wyjdzie, przynajmniej jak będzie szczyt to power gamerzy już nie będą zajmować expowisk low leveli :p
@kot1003: Moim zdaniem przesadzone jest myślenie, że uda się komuś znacząco wybić przy 150 osobach idących łeb w łeb. Najpierw hordą na roty, potem dragi itd. Byłoby to kompletnie niegrywalne przy tak małej mapie. No ale to inny punkt widzenia, ja się tam cieszę, że będzie luźniej.
@Norrden @SprawdzamInformacje Właśnie chłopaki o to chodzi, że jak byście włożyli trochę wysiłku i zwiedzili mapę, przeczytali powyższy post to byście wiedzieli że nie trzeba iść tylko na roty, a jest już dużo alternatyw..
Wysiłkiem było tworzenie map gdy inni grali. Dla niektórych to nie sport, a zabawa :) jeżeli tylko huffy dodała to co ludzie(w tym ja) wysyłali to jest pełno miejsc nowych. Problem tkwi w tym, że nikt tego nie zna, ale o tym już wspomniałeś wyżej.
@Norrden: To co napisałem wyżej jest przecież docenieniem pracy Twojej i innych, ze są fajne nowe miejsca. Wyobraź sobie jaka jest zabawa, jak się wspólnie logujemy, "walczymy" o respy i każdy gp. Czy nikt nie ma wspomnień jak się ciężko z rookgardu wychodziło na nowym serwerze.
@kot1003: Bez wątpienia są to fajne wspomnienia, jednak dalej mam przed oczyma 150+ osób po południu :D Taka ilość może być już faktycznie uciążliwa. Co tu dużo mówić, stało się i jak każde działanie na serwerze, tak i to niesie ze sobą głosy za i przeciw. Mimo wszystko życzę miłej gry, czas popracować, a po południu zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądać :D
Po to cały tydzień ankiet, szukania sposobu na wyrównanie szans dla Mirków po resecie, żeby teraz otworzyć serwer dla 50 osób, gdzie w popołudniowym szczycie jest 150-200...
Przed resetem każdy mógł sobie zwiedzić fajne miejscówki dla low lvl(jest już ich całkiem sporo), później wspólne otwarcie popołudniem dla PRZEWAŻAJĄCEJ WIĘKSZOSĆI graczy, walka o exp, kasę na domki i bycie lepszym. Przecież to nawet już #nocnazmiana nie zagra, bo pójdzie spać po pracy.
To było aż tak trudne, żeby na to wpaść?
#mirkots
Po za tym, chodzi tutaj o niepisane zasady społeczne, na które bardzo często powołuje się @marahin.