Wpis z mikrobloga

Ziomek polecił mi wykop powiedział "dobra strona jest co poczytać i pooglądać" K---a siedzę na tym wykopie już jakiś czas częściej w pracy jak nie ma co robić i stwierdzam, że to co tutaj się dzieje to jest coś strasznego, co ten internet zrobił z niektórymi to masakra. Żalenie się , oświadczenia, obwinianie się wzajemnie, k---a jakieś czarne listy za karę czy jaki h-j bo nie kumam. Wstańcie z przed tych komputerów bo wam życie s-------a - ale to prawdziwe nie wykopowe bo dla niektórych nic innego się nie liczy??? I co najbardziej mnie zadziwia, że tyle osób odpisuje na jakieś oświadczenia, te zasrane żale "jak żyć"

#inbanakwadracie #ichujwiecoijakmamtagowac
  • 112
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@skuniacz71: Zdefiniuj te całe życie które to s-------a przeciętnemu chłopakowi z bloku xD cóż to za cuda się dzieją na mieście, jakich to ludzi można spotkać poza różnymi wariantami Janusza, Grażyny, Seby i Karyny xD
  • Odpowiedz
@drathvader: najlepsze w tym jest ze nie mialem zamiaru robic zarzutki prawda jest taka ze poruszylem pewien problem kazdy mi to wypomnial ale w ten sam sposob wyzywajac mnie albo pouczajac itp tak wiec mysle ze jednak mialem racje ale podoba mi sie to ze napisalem cos o 12 w poludnie a tu dalej temat leci hehe
  • Odpowiedz
@Bpnn: mysl co chcesz ale jak nie wierzysz to uwazam ze ty tez juz zostales przmielony przez mirko zauwazam cos jeszcze nie ufnosc wsrod mirkow cokolwiek sie dzieje i ma wieksze zainteresowanie od razu jest uwazane za zarzutke...
  • Odpowiedz
@skuniacz71: zresztą siedzisz na mikroblogu a nie na głównej. Tam jest co poczytać. Jak Ci życie s-------a tu to rób swoje i nie truj. Inno wolą tutaj p-------ć swój cenny czas. Pozdro jaman
  • Odpowiedz
@KirQeer: Oj jej, plusy niczym lajki na fejsie mają być wyznacznikiem słuszności? Ja się już przyzwyczaiłem do specyfiki mirko. Jest to miejsce, gdzi żalą się ludzie, któ®zy widocznie nie mają się komu pozalić. jeśli top ma im poprawić humor, to jestem za. Dobrze wiem, że czasem wygadanie się bardzo pomaga. I powtarzam: jeśli komuś to nie odpowiada – są inne portale.
  • Odpowiedz
@czachur: te czachur slangiem rodem z serialu kiepscy nic tu juz nie zdzialasz tindera mi nie trzeba ale widze ze jest ci znany. i nie rozumiem twojej logiki glowna a mirko na glownej jest co czytac a tu nie? skoro tu cos napisales to jednak mirko bardziej cie zainteresowalo wiec nie pisz glupot zeby tylko cos napisac
  • Odpowiedz
@skuniacz71: jasne , ale jak Tobie nie pasuje to usuń konto i nie truj. Chyba że masz wspaniały plan jak gospodarować czasem, każdy ma swoje życie robi co chce. Niektórym miło tu czas s-------a więc jak tobie nie to kogo to obchodzi...
  • Odpowiedz
@skuniacz71: srając rano tracisz niepotrzebnie 5 minut życia bo można np. Srać i zrobić siku naraz i jeszcze zwalić gruche to zaoszczedzisz pare minut na coś wartościowego zamiat robić trzy razy wchodzić bez sensu do klopa
  • Odpowiedz
jak mnie smieszy że co miesiąc wpada jakiś gościu i pisze o jaki wypok z-----y o jakie s---------y o wyjdźcie z piwnicy.

kto ci powiedział że wykop to kółko literackie

po co to w ogóle pisać, nikt ci nie każe tu siedziec

obwinianie się wzajemnie, k---a jakieś czarne listy za karę czy jaki h-j bo nie kumam

a ja nie kumam po co to pisałeś i po co napisałeś kolejne 20 komentarzy.
  • Odpowiedz
jak mnie smieszy że co miesiąc wpada jakiś gościu i pisze o jaki wypok z-----y o jakie s---------y o wyjdźcie z piwnicy.

obwinianie się wzajemnie, k---a jakieś czarne listy za karę czy jaki h-j bo nie kumam

• Odpowiedz

• Odpowiedz