Aktywne Wpisy
Markotny_Marek +192
Niewielu z Was - młode wilcy - wie, że w latach 90. istniał zwrot "mój komputer jest za szybki."
Była sobie np. taka gierka "Cisco Heat" i jak nie wyłączyłeś TURBO w swoim 486DX2 z 66 MHz na 33 MHz, to brak optymalizacji gry powodował gejmołwer w pięć sekund, za szybko wszystko działało.
To nara xD
#komputery #nostalgia #ciekawostki
Była sobie np. taka gierka "Cisco Heat" i jak nie wyłączyłeś TURBO w swoim 486DX2 z 66 MHz na 33 MHz, to brak optymalizacji gry powodował gejmołwer w pięć sekund, za szybko wszystko działało.
To nara xD
#komputery #nostalgia #ciekawostki
deeprest +319
Ale śmiesznego szczurka brudaska znalazłem przy drodze
#pokazkota
#pokazkota
i hit:
tego jest znacznie więcej, ale nie chce mi się przeszukiwać tego spamu.
tacy ludzie dostaną pieniądze z naszych podatków. jest jednak szansa, że ich umiejętności posługiwania się językiem uniemożliwią im poprawne wypełnienie wniosku o świadczenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dobrazmiana #bekazlewactwa #500plus #patologiazewsi
@SScherzo: Dokładnie tak sobie wyobrażałem typowego słuchacza/słuchaczkę RMF FM xD Bo kto z własnej, nieprzymuszonej woli słucha dobrowolnie tej słowno-muzycznej rąbanki przeplatanej nieśmiesznymi żartami i konkursami SMS-owymi?
PS. Mam na myśli to co wstawiłaś z FB, nie wpis i komentarze na mirko ( ͡° ͜ʖ
reszta dała raka
Pomyliłaś nazwę "uczelni"
Wyższą Szkołę Robienia Hałasu w skrócie WSRH to ty szanuj bo to idealny znacznik pozwalający zawczasu rozpoznać amebę umysłową ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)