Wpis z mikrobloga

@Tomaszu: dlatego ciekawi mnie odczucie ludzi, czy duzo mysli samodzielnie czy raczej sa ludzie podatni na manipulacje ze to normalne ze zwierzeta tez itd. :F
  • Odpowiedz
Czy Homoseksualizm to choroba?

@haures: Generalnie dorosłem do tego żeby móc powiedzieć: gówno mnie obchodzi. Gówno mnie obchodzi kto, kogo zapina i w jakich konfiguracjach, póki nie dotyczy to mnie bezpośrednio i nikt nikogo nie krzywdzi to mam serdecznie wywalone na to czy jakiś ksiądz pienił się z ambony oraz że jakiś lekarz będzie mówił że jednak nie.
  • Odpowiedz
@duncanidaho2: " Generalnie dorosłem..." No wlasnie tak srednio bym powiedzial, bo pytanie dotyczy czegos innego. Nie tego jakie masz odczucia ani czy Cie to boli czy nie, tylko czy jest to wedlug Ciebie (WEDLUG CIEBIE!) choroba, zboczenie, czy jest to normalne :)
  • Odpowiedz
  • 1
@haures: kolego kiedyś poroszylem ten temat wśród swoich znajomych i powiedziałem ze jeśli pedofilia jest chorobą to dlaczego walenie partnera w dupe nie jest? i wiesz co? powiedzieli ze oni są dorośli obydwoje i to ich wybór (wtf?) a jak powiedziałem ze pedofil tez może być dorosły i to jego wybór a jednak jest to choroba... to już zabrakło argumentów i ze mam się nie #!$%@? bo tego nie zrozumiem
  • Odpowiedz
@wawero: Dokladnie, nikt z obroncow nie ma nawet jednego sensownego argumentu.. kazdy z ich argumentow obali 5 latek, no ale coz.. Co do tego porownania, pederasta # pedofil.Z mojego pkt widzenia z dwojga zlego pedofilia, jest mniej szkodliwa :F
  • Odpowiedz
@bialepaski: czym sie rozni pociag do tej samej plci, od pociagu do zwlok, malych dzieci czy zwierzat. Czym sie te zboczenia roznia ze jedno jest akceptowalne reszta nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bialepaski: w jaki sposob dziecko jest pokrzywdzone? Co jest złego w seksie ? xDD
Z biologicznego punktu widzenia to nawet lepiej, historia pokazuje ze takie praktyki byly stosowane od zawsze.
"które świadomie podejmują życie seksualne - nikomu nie dzieje się krzywda" Dzieje : Spoleczenstwu. Pozatym jest to spowodowane przez chorobe, powinno sie to leczyc w jakis sposob.Jak ktos jest cpunem i cpa here, to tez nie robi nikomu krzywdy, a
  • Odpowiedz
@bialepaski: serio? Jesteś trollem, prawda? Nie widzisz nic w złego w seksie z osobą która nie zdaje sobie sprawy co się dzieje, która nie jest przygotowana fizjologicznie i psychicznie do podjęcia współżycia?
Czy ktoś kto ma 15 lat, jest nieprzystosowany ? Czy nie zdaje sobie sprawy co sie z nim dzieje?

Niby w jaki sposób?
Głownym celem naszego zycia jest to by przezyc i przedluzyc istnienie cywilizacji. Model spoleczenstwa, jak wiesz dwie parowki to wykluczaja, sa tylko pasozytami ( ͡°
  • Odpowiedz