Aktywne Wpisy
Mówcie co chcecie ale perspektywa dalszego ocieplania klimatu jest naprawdę niepokojąca. Wyobraźcie sobie, że za kolejne 20-30 lat w Afryce letnie temperatury sięgałyby po +55,60° C. Przecież to się prędzej czy później skończy jakąś naprawdę masową wędrówką ludów w kierunku Europy czy wojnami o wodę.
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
wykopowa_ona +48
Ja do Was po prośbie.
Mam koleżankę, która ma dziecko z porażeniem mózgowym. Młody jest w coraz gorszym stanie emocjonalnym i przegryza wszystkie koszulki jakie ma. Dziennie ich niszczy 2-3.
Młody nosi na ten moment koszulki rozmiar 116. Ja swoje po moim najmłodszym dzieciaku już jej oddałam i właśnie się kończą.Jak się zszyje, to młody dostaje amby - jakkolwiek się nie szyje to i tak go do szału doprowadza, bo ma problemy
Mam koleżankę, która ma dziecko z porażeniem mózgowym. Młody jest w coraz gorszym stanie emocjonalnym i przegryza wszystkie koszulki jakie ma. Dziennie ich niszczy 2-3.
Młody nosi na ten moment koszulki rozmiar 116. Ja swoje po moim najmłodszym dzieciaku już jej oddałam i właśnie się kończą.Jak się zszyje, to młody dostaje amby - jakkolwiek się nie szyje to i tak go do szału doprowadza, bo ma problemy
#zwiazki #homoseksualizm #patologiazewsi #lewackalogika
Czy homoseksualizm to choroba?
Komentarz usunięty przez autora
@haures: Generalnie dorosłem do tego żeby móc powiedzieć: gówno mnie obchodzi. Gówno mnie obchodzi kto, kogo zapina i w jakich konfiguracjach, póki nie dotyczy to mnie bezpośrednio i nikt nikogo nie krzywdzi to mam serdecznie wywalone na to czy jakiś ksiądz pienił się z ambony oraz że jakiś lekarz będzie mówił że jednak nie.
Z biologicznego punktu widzenia to nawet lepiej, historia pokazuje ze takie praktyki byly stosowane od zawsze.
"które świadomie podejmują życie seksualne - nikomu nie dzieje się krzywda" Dzieje : Spoleczenstwu. Pozatym jest to spowodowane przez chorobe, powinno sie to leczyc w jakis sposob.Jak ktos jest cpunem i cpa here, to tez nie robi nikomu krzywdy, a
Czy ktoś kto ma 15 lat, jest nieprzystosowany ? Czy nie zdaje sobie sprawy co sie z nim dzieje?
Niby w jaki sposób?
Głownym celem naszego zycia jest to by przezyc i przedluzyc istnienie cywilizacji. Model spoleczenstwa, jak wiesz dwie parowki to wykluczaja, sa tylko pasozytami ( ͡°