Heja Mirki! od nowego roku postanowiłem zrobić sobie taki swój mały projekt o którym myślałem już od dłuższego czasu :) A mianowicie blog o programowaniu w Javie, wiem że takich jest już tysiące i mój niczym się nie wyróżnia, i jeszcze mało treści, ale chciałem go wam pokazać, a nóż widelec ktoś się szykuję na jakąś rozmowę jako junior i jeden z tekstów mu pomoże ( ͡º͜ʖ͡º) Staram się pisać dość regularnie (co 2 - 3 dni) więc jeśli ktoś chciały wpaść i zobaczyć to by było fajnie :)
Jak na razie początek i same artykuły takie typowo podstawowe, chociaż ostatni o rzutowaniu jest naprawdę fajny :) w planach po podstawach, programowanie obiektowe, później budowa okienek następnie programowanie wielowątkowe. W kolejnych etapach chciałem poruszyć tematy takie jak Spring, JSF czy Hibernate (oddzielne kursy). Po prostu chce się podzielić wiedzą, bo lubię :) #java #naukaprogramowania #mirkoreklama
Staram się pisać dość regularnie (co 2 - 3 dni) więc jeśli ktoś chciały wpaść i zobaczyć to by było fajnie :)
adres stronki to: http://wisecode.pl/
Jak na razie początek i same artykuły takie typowo podstawowe, chociaż ostatni o rzutowaniu jest naprawdę fajny :) w planach po podstawach, programowanie obiektowe, później budowa okienek następnie programowanie wielowątkowe. W kolejnych etapach chciałem poruszyć tematy takie jak Spring, JSF czy Hibernate (oddzielne kursy). Po prostu chce się podzielić wiedzą, bo lubię :)
#java #naukaprogramowania #mirkoreklama