Wpis z mikrobloga

@ElCidX: COOOOOOOOOOOO, przeciez readeona podkrecisz o 40, a gtxa do 1400-1500. na filmiku masz pokazane co robi podkrecona 970 vs podkrecona (fabrycznie pogrzewany krcony kotlet) 390. nie masz argumentow i placzesz. sprzedaj tego radeona i kup gtxa a nie piszesz bzdury XD
@japco: XD XD XD pozdrawiam jeśli kupujesz kartę tylko po to aby od razu ja podkręcić na 1400-1500 mhz, beka z typa, dobrze że w tym roku amd wyda w końcu nowe gpu, bo trochę śmieszne to było że nvidia tymi gtx 9xx ledwo co sobie poradziła z 1.5-3 letnimi kartami od amd, pewnie teraz z pascalami i polaraisami będzie podobnie i minie 2-3 lata nim nvidia się zbiży do amd
@japco: no wiem że najlepsza, tylko po jakim czasie xD a amd na tym samym gpu przez 1.5 roku dogania ją bez problemu, bitch please, r9 390 to karta z 2013 roku, podniecanie się że gtx 970 jest szybszy to trochę żart xD
@Jurigag: COOOO zobacz sobie kazdy mozliwy test w 95% 97-0 #!$%@? te czerwone scierwo. pozdrawiam. oni tak doganiaja nv jak linux ma swoj rok.nie chce cie martwic ale 390 wyszla w czerwcu 2015. no to niezlego kotleta kupiles skoro to ma 2lata w czasie premiery XDDDDDDDDDD gowno 2krotnie odgrzewane
@japco: to pokaże mi te testy xD w większości są na równi/amd jest szybsze r9 390 to jest to samo gpu co r9 290, a on wyszedł w 2013 :) także r9 390 jako gpu ma ponad 2 lata