Aktywne Wpisy
szymski1 +54
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +77
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
A ratownicy zamiast mnie ratować cisnęli by bekę.
#pdk #999 #zycienakrawedzi
@Twinkle dupka peka ze ktos uzywa skrotow? :<
Ps. Słowniki zapytaj.com, ask.fm itp. się nie liczą.
PS: rozumiem ze rotfl tez nie wolno uzywaC?
http://sjp.pl/rotfl
Co nie zmienia faktu, że rotfl jest czymś w rodzaju emotikony.
@sajr: No rzeczywiście, widzę, że niesamowicie cenisz swój czas, skoro pół sekundy-sekunda cię rzeczywiście zbawia.
Powiedz mi, na co wykorzystujesz te cenne sekundy życia?
Komentarz usunięty przez autora
@Twinkle: A #!$%@? cie to obchodzi ile czasu zaoszczedzilem ? a ile czasu oszczedzasz piszac itd. a nie i tak dalej? xD Boze jaki bezmozg xd
Tu nie chodzi o czas tylko o wygode i nawyki, zrozum to, prosze Cie dziecko zrozum :F
Komentarz usunięty przez autora