Wpis z mikrobloga

szukam kamerki w typie go pro (przemawiają do mnie głownie małe rozmiary, wodoszczelność i uniwersalność, chyba, że polecicie coś zupelnie innego, no ale nie wiem, nie znam się), wymagania to szeroki kąt i w sumie chyba nic więcej. fajnie, gdyby miała też dobrą jakość. może być używana, chciałabym dać max. 400zł, ale jeśli nic w tej cenie sensownego nie znajdzie się to może być też trochę więcej. głównie do nagrywania pamiątkowych filmów z podróży, jakieś nurkowanie, coś w ten deseń.
myślałam nad go pro hero, opłaca się, czy znajdzie się coś lepszego w podobnej cenie?
zamawianie z Chin odpada, bo mam jakieś dwa i poł tygodnia na zakup, chyba, że polecicie coś chińskiego co można dorwać na allegro
#kiciochpyta #gopro #kamerasportowa #chinskiecuda
  • 11
  • Odpowiedz
@Fibi07: jest znaczna roznica miedzy tymi dwiema? tzn dzwiek w sjcamie jest tragiczny? nie jestem audiofilem, super dzwieku nie musze miec, ale fajnie gdyby nie bylo tragedii, szumow itp
  • Odpowiedz
zdecydowałam się na Yi, tylko nie wiem jak to z tą baterią. ile czasu wytrzyma w trybie nagrywania? opłaca się dokupywać jakieś dodatkowe baterie, ładowarki?
@Fibi07: @breja:
  • Odpowiedz
@beaver: Nie wiem jak w Yi, sjcam wytrzymuje mi okolo godziny nagrania, ciągłego jakieś 1,5 godziny. Z tego co pamiętam z testów, to około godziny Yi wytrzymuje. Warto mieć tą dodatkową baterię.
  • Odpowiedz
@beaver: ja nie mam dodatkowej ale mało kiedy była by mi potrzebna zamiast dodatkowej baterii kup lepiej powerbank tez xiaomi jest bardziej funkcjonalny bo możesz nim podładować tez telefon/tablet
  • Odpowiedz