Wpis z mikrobloga

@lubie_rude: @qnebra: czyli nic nie trzeba umieć i raz na jakiś czas przeinstalować Grażynce ofisa? no to zaraz idę szukać ofert pracy, bo przyda mi się jakaś praca w której nic nie robię i mogę się uczyć innych interesujących mnie rzeczy w międzyczasie
  • Odpowiedz
Wszystko zależy gdzie trafisz i jaka to organizacja.

Jeżeli jest to mały oddział międzynarodowej firmy, pewnie będziesz robił to co inni Informatycy i wszystkiego Cię nauczą.

Jeżeli jest to duże korpo to możesz faktycznie mieć tylko czas na pomoc dla Grażynek i będziesz trzaskał zgłoszenia z gówno tematami.
  • Odpowiedz
@Magik_Antonio: u mnie w firmie support odbiera zgloszenia bledow na stronach/aplikacjach robi jakies tam poprawki w bazach, pomaga jak klient zadzwoni z pytaniami co do obslugi systemu i jezdzi instalowac nasz system tam gdzie trzeba
  • Odpowiedz
@Magik_Antonio: No coś w tym rodzaju, z tym, że każda to inny model czy też znajdują się w innych sieciach. Współpracownicy na bank Ci ze wszystkim pomogą, ale przez pierwsze 2 m-ce do 4-5 mscy w zależności od firmy trzeba się dużo nauczyć. Przy późniejszej zmianie pracy już nie, ale w pierwszej na 100%
  • Odpowiedz