Aktywne Wpisy
meltdown +183
Jeśli masz kompa z prockiem i7 7. generacji, to zdaniem Microsoftu w 2025 powinieneś wywalić go na śmietnik, ponieważ nie obsłuży Windowsa 11, a Windows 10 przestanie być wspierany. Super ekologia, #!$%@? miliony komputerów.
Mam nadzieję, że dzięki temu wywindują się #linux i Chrome OS a MS w końcu upadnie i sobie głupi ryj rozwali. 2025 to będzie rok linuxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#windows #chromebook #komputery
Mam nadzieję, że dzięki temu wywindują się #linux i Chrome OS a MS w końcu upadnie i sobie głupi ryj rozwali. 2025 to będzie rok linuxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#windows #chromebook #komputery
she-wolf1993 +733
Czy oni muszą się z tym tak obnosić? Nie mogą po prostu zachować swoich preferencji dla siebie i zrobić sobie procesję w domu? A poza tym to kto to widział żeby chłop w sukience chodził i jeszcze wciągał dzieci w swoją chorą ideologię? Europa upada
#bekazkatoli #neuropa #bekazprawakow
#bekazkatoli #neuropa #bekazprawakow
Wszystko przy okazji tego akurat klipu.
1. Muzyka, zwykle jest tak, że na tle innych producentów w danym czasie
wybija się jeden. Mam takie wrażenie, że teraz jest właśnie czas DJ Snakea.
2.Sport, fitness, sylwetka: co powiecie o tej ładnej pani z teledysku. Widać, że jest bardzo fit i ostro prze żyłowana tzn. bardzo wytrenowana. I tu wchodzi kwestia jej tyłka, widać, że jest nienaturalnie duży w stosunku do sylwetki. Widać też, że to mięśnie wytrenowane konkretnym ćwiczeniem. I teraz pytanie czy wam to pasuje, bo dla mnie jest to zbyt sztuczne. Tzn lubię kobiety z dużym tyłkiem tylko on musi pasować do całej budowy w tym wypadku mimo, że wszystko niby jest ok cała sylwetka wytrenowana po prostu na mistrzowskim poziomie to dla mnie jest coś nie tak.
#muzyka #ladnapani #fitnessboners #tyleczki #popkultura
Idealne połączenie świetnego wokalu paru kordów z moim ulubionym elementem czyli sub-kickiem czy bassem.
@FX_Zus: czym on się wybija?
duży tyłek, przysiadami czy innymi ćwiczeniami. Tu akurat widzę taki przypadek, może jest on z gatunku tych delikatnych ale ja go dostrzegam.
@Dzolo: Dla mnie ma chłopak swój styl.
Dzwonkowe kordy, subbass, sample wokalne grające melodię.
Wszystko dość minimalowe, przejrzyste.
A mimo wszystko stwarzające fajny vibe klimat.
I dobił do szczytu mainstreamu.
Może nie jest to przypadek pokroju Timbalanda,
Lubię połączenia dobra muza + dobra .... ładna pani ;)
Zwłaszcza jak umie się jeszcze fajnie ruszać.