Wpis z mikrobloga

Kiedyś zrobiłem kilka zamówień w sklepie Ubisoftu i niby powinienem do każdego dostać klucz do bety The Division (bo dawali do tego i do R6). Już nie pamiętam jak to było, ale w profilu mam swoją betę, ok, ściąga się. Tylko że chciałbym zobaczyć ten klucz, a najlepiej wszystkie. Tej kopii co ja mam, to klucza nigdzie nie ma (w Informacje o koncie > Moje gry nie ma). Na maila dostałem kiedyś jakieś cyfrowe prawa, ale one nie są cd keyem (mimo że to jakiś ciąg cyfr i liter) i nie wiem gdzie je użyć można. Pytam, bo chciałbym rozdać na wypoku może jakiś klucz, a nawet nie wiem gdzie je znaleźć...
#gry #ubisoft #uplay #pytanie #thedivision
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@siranen: Hm, no napisałem maila. Znalazłem gdzie wpisać te cyfrowe prawa, wpisałem, żeby zobaczyć co się stanie i przyszedł mail, że dostanę cd keya na maila, jak zacznie się beta. Jeśli serio przyjdzie, to mogę Ci dać, jeśli chciałbyś zagrać (uprzedzam, 26 GB), a jak nie, to na szybko komuś rozdam tu. xd
  • Odpowiedz
@siranen: A może te zakupy, to się liczyło, że tylko jeden dostęp dostanę? Kurcze, już nie pamiętam, jak zyskałem dostęp na profilu, że już teraz mogę ściągać. Nie no aż tak chyba nie chcę się angażować i żebyś ty musiał się kogoś prosić o pomoc, nie lubię robić problemu komuś. Jeśli po rozpoczęciu bety przyjdzie kod, to na pewno ci go dam.

Bo na razie po wpisaniu tych praw na stronie The Division (w ogóle pokazało się, że to tylko dostępne dla South America, a potem, że witamy w becie), na maila przyszło to:

"You now have guaranteed access to the Tom Clancy's The Division™ Beta!
We will send you your key via email when the
  • Odpowiedz