Aktywne Wpisy
8 lat po premierze Jaguara XJ X308 chciałem go mieć. Cholernie podobało mi się to auto. Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nowszą generację (X358) w wersji Super V8 z doładowanym 4.2 V8 i przedłużonym rozstawem osi. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to sprowadzą ze Stanów. Przesiadka z 8-letniej Toyoty CH-R 1.2 116 KM mojego starego będzie kosmiczna. Z resztą
radek7773 +397
Co do demokratów to wg. ostatniego sondażu Bernie prowadzi w Iowa, chociaż różnice są bardzo małe. Sanders 49%, Clinton 44%, O'Malley 4%.Sanders prowadził już w kilku poprzednich sondażach, a później znowu Clinton wychodziła na prowadzenie więc pewnie do poniedziałku nic nie będzie wiadomo. Wszystko pewnie będzie zależało od frekwencji.
FiveThirtyEight wciąż prognozuje zwycięstwo Clinton, ale co do republikanów to jest remis po między Trumpem, a Cruzem.
#amerykawybiera2016 #feelthebern #berniesanders #trump #donaldtrump
A co do Cruza i mistrzostwa w debatowaniu - może go widziałem ze słabymi przeciwnikami ale jakoś mega nie wypadał w poprzednich debatach...
Ciekawe jak wypadnie Trump jeżeli dostanie nominację. Bo na razie Republikanie go traktują lajtowo - demokraci mu tak nie popuszczą...