Wpis z mikrobloga

@steemm: Dlaczego śmieszny? Nie lubię kupować gier w ciemno, chyba, że jest to coś na co naprawdę czekam. Akurat Ty powinieneś coś o tym wiedzieć. Na dodatek nie powiesz mi, że sprzedawanie poziomu trudności jako DLC, jest normalne. To jakaś chora praktyka.
  • Odpowiedz
@franaa: w poprzednim metro było podobnie dlc zwiększało poziom trudności i tak już trudnej gry, więc co dziwnego jest i w drugiej cześć gry jest podobnie? No i ja mam preordera juz opłaconego ;)
  • Odpowiedz
@steemm: P------o Cię, nie każdy chce zamawiać preorder i ma dlatego dodatkowo płacić za fragment gry? Jak dla mnie ludzie zamawiający preorder tej gry to idioci i lemingi. Mam nadzieję, że gra przyniesie straty finansowe, mimo jej wspaniałego klimatu.
  • Odpowiedz
@Pyrakus: K---a mać. DLC to dodatkowy w------y poziom trudności, to żaden fragment gry. Po prostu zabierają ci HUD, ograniczają jeszcze bardziej ilość nabojów i zwieszają skuteczność przeciwników. Nikt do c---a nie każe ci tego kupować, bo i tak pewnie jesteś w tej grupie dla której poziom normalny jest za trudny.
  • Odpowiedz
@steemm: Ty chyba masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Wspierając takie preordery gracze dają zielone światło do jeszcze większego wycinania gotowych już części gry i sprzedawania oddzielnie.
  • Odpowiedz
@steemm: No akurat tak, jest to istotna część gry. O broni, czy hajsie nie wspominam, niech sobie będzie w pre-orderze. Bonusy zawsze mile widziane, zwłaszcza dla ludzi zamawiających przed premierą. Ale k---a poziom trudności jako DLC? To nie jest nawet dodatkowa zawartość! Pomysł jest niedorzeczny sam w sobie i to Ty jesteś jakiś dziwny skoro twierdzisz, że to jest ok, bo jak dla mnie (i X innych osób, bo wystarczy
  • Odpowiedz
@franaa: Uspokój się! Już! Tryb Stalkera to nie wyższy poziom trudności. Dla mnie, jako gracza Army czy Red Orchestry jest on nawet łatwiejszy. Więcej skradania, strzelanie zza osłon, precyzyjne, pojedyncze strzały. Tryb Stalkera zmienia zasadniczo rozgrywkę, dlatego jest jako dodatkowa opcja. Poza tym polska wersja ma ten tryb gratis, nawet bez pre-ordera. Również zostanie on dodany gratis po premierze po jakimś czasie, gdy napaleńcy kupią go wcześniej - w poprzedniej
  • Odpowiedz