Aktywne Wpisy
fhgd +477
Pabick +7
Mało kto pamięta, że wojna Rosji i Chin z NATO będzie inną wojną niż tym co jest na Ukrainie.
Tam w pierwszej kolejności jedni i drudzy oślepią przeciwnika tak, by ten nie mógł działać satelitami szpiegowskimi itp z kosmosu.
Do tego przestanie działać GPS i inne podobne wynalazki.
Równocześnie zostanie uderzona każda infrastruktura krytyczna transportowo, energetycznie oraz komunikacyjnie.
Jak będzie wojna to będzie grubo.
Do tego Rosja już zapowiedziała że użyje atomówek
Tam w pierwszej kolejności jedni i drudzy oślepią przeciwnika tak, by ten nie mógł działać satelitami szpiegowskimi itp z kosmosu.
Do tego przestanie działać GPS i inne podobne wynalazki.
Równocześnie zostanie uderzona każda infrastruktura krytyczna transportowo, energetycznie oraz komunikacyjnie.
Jak będzie wojna to będzie grubo.
Do tego Rosja już zapowiedziała że użyje atomówek
Kody przesyłam mailem jako forward maila od Cinema City. Zwycięzców poproszę na priv o podanie adresu e-mail. Kody pochodzą ze świątecznej promocji Cinema City, o której dowiedziałem się tutaj. Możliwe, że z tego powodu nie będzie chętnych ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeśli braknie to chyba na Allegro po zeta sprzedają #januszebiznesu.
#rozdajo #zadarmo #cinemacity
@Felonious_Gru: @Thexil: Zależy mi jednak by dać kody osobom, które sprawiają przynajmniej wrażenie że wykorzystają ten kod.
@Felonious_Gru: Podałeś tytuł, który nie jest obecnie grany w CC.
Pozostał w puli wciąż jeden kod ( ͡° ͜ʖ ͡°)