Aktywne Wpisy
zwykly_szarak +258
mickpl +58
Ceny najmu tak na oko to już koło 10-20% niżej r/r w zależności od typu lokalu.
Ciekawe czy niedługo najemcy się nie zaczną orientować i nie będzie przerzucania wyższych kosztów życia na landlordów, w sensie obniżasz pan albo się przeprowadzam do tego samego tylko taniej. Pewnie tak.
#nieruchomosci #wynajem
Ciekawe czy niedługo najemcy się nie zaczną orientować i nie będzie przerzucania wyższych kosztów życia na landlordów, w sensie obniżasz pan albo się przeprowadzam do tego samego tylko taniej. Pewnie tak.
#nieruchomosci #wynajem
Przyszła dzisiaj rano do mnie wykopaczka! Zatem wrzucam zdjęcie i chwalę się zawartością! :D
Pierwsze co mi się ukazało po uchyleniu wieka, to koperta. W niej dość ciekawy list i... 1000!
1000 Libańskich funtów!
Jestem bogatyyyyy!
To jeszcze nic. Odwijam starannie zawinięty pakunek z folii bąbelkowej i..
Mała przerwa na pstrykanie folią. Taki instynkt. Nic na to się nie poradzi (・へ・)
Okazało się, że są to dwie buteleczki piwa z browaru Czarnków! Piwo Noteckie niskopasteryzowne i ciemne.
Dzieki @alkif ! Tobie również życzę wszystkiego dobrego i też pnij się w rankingu jak najwyżej!
( ͡₪ ͜ʖ ͡₪)
Poniżej zdjęcie:
NOTA: Swoją paczkę nadam dopiero w poniedziałek z uwagi na to, że mam naprawdę bardzo mało czasu w weekend i będę dopiero wolny w niedzielę. Drogi odbiorco, wiem, że nie wiesz czy nim jesteś, ale proszę o cierpliwość i przepraszam za zwłokę. Mam nadzieję, że zawartość mojej paczki jednak ci to w jakiś sposób wynagrodzi :D.
Komentarz usunięty przez moderatora
Bardzo fajnie, że mogę spróbować takiego piwa, bo w moim regionie jest ono niedostępne.
@Wulfee: 2 złote. Kup sobie cebulę. Jedną.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora