Aktywne Wpisy
CalibraTeam +17
Jako że nie mam wiele do stracenia poszedłem dzisiaj po podwyżkę. Oficjalnie nazwałem spotkanie w zaproszeniu "Rozmowa personalna" nie rozpisywałem się zbytnio o co mi chodzi jedynie poprosiłem managera o 15-20 minut. Rozmowa była stacjonarnie, ale zwyczajowo wysyłamy zaproszenia na Teams, wiecie o co chodzi.
Moja propozycja to była podwyżka 800zł brutto od nowego roku (tzn. mogłaby nastąpić w pierwszym kwartale 2024). Niestety mój szef się nie zgodził. Wysłuchał mnie i zapytał
Moja propozycja to była podwyżka 800zł brutto od nowego roku (tzn. mogłaby nastąpić w pierwszym kwartale 2024). Niestety mój szef się nie zgodził. Wysłuchał mnie i zapytał
CloudSpanner +139
Podoba mi się ostatni trend kobiet, które dokręcają śrubkę normikom i otwarcie przyznają, że przeciętniacy/średniacy są w ich oczach zerem. Zapowiada się zwiększenie populacji blackpillowców ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#blackpill #przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #itsover #blackpilltiktok #takaprawda #jazdaznormikami #rozwojosobistyznormikami
#blackpill #przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #itsover #blackpilltiktok #takaprawda #jazdaznormikami #rozwojosobistyznormikami
Też byłem na bitwie, APA Budexa wygrała zdecydowanie (bodajże 44 do 17), zresztą moim zdaniem zasłużenie. APA Piotra nie miała kompletnie aromatu, co ją dyskwalifikowało z miejsca, poza tym w smaku też coś niedobrego się tam działo. APA Budexa też nie zachwyciła, ale aromat był świetny :)
@Rajca zapisz się na kolejną edycję :) poza tym podaj mi na priv swojego maila to Ci wyślę zaproszenie do grupy
To może w sierpniu staniecie do walki bezpośredniej ;)