1. Bądź mną. 2. Dostań wiadomość od loszki bez zdjęcia na portalu randkowym. 3. Pisz z nią z nudów mając #!$%@? na jej brak zdjęcia. 4. Loszka pisze monolog pod tytułem jaki jesteś cudowny, bo innych facetów to tylko wygląd interesuje. 5. Widzisz, po miniaturce, że loszka dodała jakieś zdjęcie. 6. Wchodzisz na jej profil a tam czeka na ciebie fotka balerona :( 7. Loszka wysyła ci wiadomości w stylu, że zaraz do ciebie przyjedzie, że cię porwie i że już niedługo nie będziesz potrzebował konta na portalu randkowym XD
@Instynkt: takie ryzyko to moze byc dobra inwestycja, gdyby okazało sie ze laska jest 10/10 ale nie dała zdjecia zeby znalezc kogos wartościowszego ( ͡°͜ʖ͡°)
2. Dostań wiadomość od loszki bez zdjęcia na portalu randkowym.
3. Pisz z nią z nudów mając #!$%@? na jej brak zdjęcia.
4. Loszka pisze monolog pod tytułem jaki jesteś cudowny, bo innych facetów to tylko wygląd interesuje.
5. Widzisz, po miniaturce, że loszka dodała jakieś zdjęcie.
6. Wchodzisz na jej profil a tam czeka na ciebie fotka balerona :(
7. Loszka wysyła ci wiadomości w stylu, że zaraz do ciebie przyjedzie, że cię porwie i że już niedługo nie będziesz potrzebował konta na portalu randkowym XD
#przegryw #badoo #sympatia #podrywajzwykopem #heheszki
1. Dajesz klapsa i za trzecia falą wchodzisz.
end of protip.
Profit? Kto wybrzydza ten nie rucha ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ZycieJAKsen: ja już mam bardzo fajną laseczkę do ruchania z #tinder więc teraz mogę powybrzydzać ( ͡º ͜ʖ͡º)