Wpis z mikrobloga

Dostałam kilka dni temu awizo, więc dzisiaj z zaciekawieniem (wiedziałam, ze to jeszcze nie wykopaczka) poszłam na pocztę. Okazało się, ze czeka na mnie wielki wór zza oceanu.

Po przytaszczeniu wora do domu ochoczo wzięłam się na rozpakowywanie. A co było w środku?

Okazało sie, ze tato zrobił mi prezent imieninowy - dostałam najnowsze wydanie Joy of Cooking (jego ulubionej książki kucharskiej) i obydwa tomy Mastering the Art of French Cooking Julii Child, które nie są dostępne w Poslce, a o których od dawna marzyłam, posilkujac się jedynie wersjami elektronicznymi.

Ale się cholernie cieszę!!!

@kaef :)

#gotujzgugasem
Pobierz gugas - Dostałam kilka dni temu awizo, więc dzisiaj z zaciekawieniem (wiedziałam, ze ...
źródło: comment_3okuL2NxoMtQag5Uj1HBou6JFUZjeQe9.jpg
  • 8
@kaef: w Irlandii na pewno można dostać. Tato mi to zamówił z Amazona, z tego co widzę;)

Coś cudnego, jestem w trakcie przeglądania. Nowe wydanie Joya podobno o wiele lepsze, zresztą redagowane częściowo przez Julię Child.

Niedługo chyba będę mocno spamowac zdjęciami z gotowania;)
@kaef: to prawda. Dlatego ja się tak ociągałam, na Allegro co prawda jest, no ale nie za darmo.

W pdfie natomiast nie mogłam znaleźć drugiego tomu MtAoFC, więc tym bardziej jest dla mnie totalnie nowy:)