Wpis z mikrobloga

Tańsza i równie dobra alternatywa dla GoPro, to...? Chciałbym sobie to to przyczepić na kask na stoku narciarskim i trochę ponagrywać. Być może na wiosnę podczepić do jakiegoś drona.

#gopro #kamerasportowa #kiciochpyta
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sowiq: to już trzeba poczytać więcej. Wybierałem jakiś czas temu sj4000 i wtedy były oryginał, setki podrób no i klony innych firm. Stanęło na oryginale z wybraną wersją softu. Z 5000 ciężko mi powiedzieć jak to dokładnie wygląda, poszukaj testów, artów, opinii na forach oraz filmików porównawczych na yt tego typu:
https://youtu.be/rV52dGhTCvQ?t=157 (oglądaj na pełnym ekranie, zapauzuj np. w 2:49 i ładnie widać różnice w detalach)
Nie wiem o którego
  • Odpowiedz
@borysszyc: @Antlion: @yeloneck: @marcinmi: @g3ko: Dzięki, Panowie, za rady. Finalnie wybrałem i zamówiłem SJCAM SJ5000+ PLUS. Trochę drożej niż zakładałem na początku (639 zł na Allegro), ale ma fHD@60fps, WiFi, wymienialną baterię, wodoszczelną obudowę w zestawie i kilka innych bajerów. Mam nadzieję, że nie będę żałował wyboru ;)
  • Odpowiedz
@sowiq: nie wiem czy doczytałeś, ale tak jak sj4000, sj5000 ma tez "car mode", wiec mozesz z powodzeniem uzywac na co dzien jako wypasiony rejestrator samochodowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz