Aktywne Wpisy
Minieri +1020
Ja zapaliłem tylko znicz na grobie mamy. Zmarła nieco ponad tydzień temu, 27.02 - w dniu moich urodzin. Do teraz to do mnie nie dociera, mam wrażenie że gdzieś wyjechała, niedługo wróci i będzie jak dawniej. Niestety tak się nie stanie, rak skur... wygrał. Powoli próbuję się ogarnąć, krok po kroku. Jeśli mogę Wam coś poradzić - wysyłajcie mirki swoje mamy na badania, z rakiem serio nie ma żartów.
#dzienkobiet ##!$%@?
#dzienkobiet ##!$%@?
mial85 +13
A jak pisałem na tagu, że groty są beznadziejne to mnie eksperci z wypoku oczywiście zjechali a tu kolejny raz potwierdza się to co mówiłem
#wojna #rosja #ukraina #polska #wojskopolskie
#wojna #rosja #ukraina #polska #wojskopolskie
___
#ksiazki #dukaj #fantastyka
@MarianAlkoholik: niedawno sam zacząłem czytać, kilkadziesiąt stron więc za wiele nie mogę na temat samej książki napisać, natomiast lipy na pewno nie ma
osobiście polecam "Inne pieśni", ale nie zrażaj się jak się zatniesz
@matador: Dukaj w ogóle dla niektórych jest ciężki, przy czym "Lód" jest dodatkowo długi. miałem przy nim chyba dwie długie przerwy
może ci się nie spodobać po prostu jego styl, więc chyba lepiej zacząć od krótkich opowiadań niż się porywać na takie tomisko jakim jest Lód
sam zaczynałem od Perfekcyjnej Niedoskonałości jakby co
Ja jak na razie czytałem tylko opowiadania (Córka łupieżcy, zbiór W kraju niewiernych, część zbioru Xavras Wyżryn) i to chyba jest najlepsze na początek.
Ewentualnie, faktycznie, opowiadania, jak radzi
Ja zawsze polecam "W kraju niewiernych" na początek. "Król bólu" jest chyba trudniejszy. Tak jak pisze @Hotline powyżej.