Aktywne Wpisy
eskejper +20
Byłem na wyjściu ze znajomymi. Razem z nami były dwie koleżanki mojego kumpla. Jedna z nich całkiem mi zaimponowała postawą, elegancja, seksapilem. Była cicha ale interesująca.
Gadamy na różne tematy od pracy po wakacje po politykę i różne poglądy i prawie wszędzie potrafiliśmy się dogadać do momentu aż weszliśmy głębiej na jakieś #!$%@? ideologiczne tematy. Chodziło o trans, gender, zmianę płci.
Już nawet nie wnikam jak do tego doszło, ale okazuje się
Gadamy na różne tematy od pracy po wakacje po politykę i różne poglądy i prawie wszędzie potrafiliśmy się dogadać do momentu aż weszliśmy głębiej na jakieś #!$%@? ideologiczne tematy. Chodziło o trans, gender, zmianę płci.
Już nawet nie wnikam jak do tego doszło, ale okazuje się
Pshemeck +89
Major Dick Winters dowodził prawdopodobnie najbardziej odważną jednostką armii amerykańskiej podczas całej II wojny światowej.
W D-Day on i jego „banda braci” z Easy Company pokonała znacznie większe siły niemieckie i pozwoliła aliantom na kontynuację natarcia. To oni tak naprawdę otworzyli cały front.
W obozie koncentracyjnym w Dachau wyzwolili dziesiątki więźniów Holokaustu, którzy przeżyli miesiące, jeśli nie lata w piekle.
A gdy wojna w Europie dobiegała końca, zajęli osobiste schronienie Hitlera na
W D-Day on i jego „banda braci” z Easy Company pokonała znacznie większe siły niemieckie i pozwoliła aliantom na kontynuację natarcia. To oni tak naprawdę otworzyli cały front.
W obozie koncentracyjnym w Dachau wyzwolili dziesiątki więźniów Holokaustu, którzy przeżyli miesiące, jeśli nie lata w piekle.
A gdy wojna w Europie dobiegała końca, zajęli osobiste schronienie Hitlera na
http://irg-world.com/rfactor2-egt-2015/zapowiedz-gp-zandvoort/525